Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

McDavida čaká veľkolepá sezóna, avizujú spoluhráči hviezdy

Connor McDavid je známy svoju rýchlosťou a kde kto by povedal, že rýchlejší byť už ani nemôže. Podľa jeho spoluhráčov z tímu Edmonton Oilers to však nie je pravda a nová sezóna by to mala potvrdiť.

„Bude absolútne dominovať tejto lige. Myslel som si, že som mal šťastie, keď som hral s Johnom Tavaresom, a mal som ho. Je to jeden z mojich najlepších priateľov. Potom som však s Connorom zažil inú úroveň,“ povedal Ryan Strome pre Sportsnet.

McDavid by chcel v tejto sezóne streliť viac gólov ako 41, ktorých nastrieľal vlani. Bude favoritom na ovládnutie kanadského bodovania, čo by sa mu podarilo tretíkrát po sebe ako prvému hráčovi od roku 2001 (Jaromír Jágr). A podľa Stromea by to mohol poľahky dokázať, keďže do kempu prišiel v skvelej forme.

„Doslova pozdvihol svoju hru na ďalšiu úroveň. Od tadiaľto tam. Ani neviem, ako to robí,“ poznamenal Strome.

Článok pokračuje pod reklamou

McDavid sa pripravoval na sezónu nie len mysliac na individuálne úspechy, ale najmä na ten tímový. Chcel by vrátiť Oilers späť do bojov o Stanleyho pohár. V kabíne veria, že sa mu to podarí v prvom roku platnosti jeho luxusnej zmluvy podarí.

„Je to fascinujúce. Pozrite sa na týchto hráčov: Sidney Crosby, Malkin, Patrik Kane, Jonathan Toews... Keď máte takých hráčov, je len otázkou času, kedy vyhráte Stanleyho pohár. Majú taký veľký vplyv na hru a na spoluhráčov, majú veľký rešpekt a pre hru robia veľa. Presne to isté cítim, keď som na ľade s Connorom,“ skonštatoval Oscar Klefbom.

„Vyzerá tak, že má v sebe ďalšiu rýchlosť, o ktorej si nikto nemyslel, že ju má. Vedel som, že je to víťaz a vedel som, že mu na tíme záleží. Vlani sme videli, ako veľmi ho to trápilo. Ak si dokážeme uchovať tie pocity a ovládnuť ich, myslím si, že to bude pre nás špeciálny ročník,“ dodal Strome.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies