Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
«

Správy z NHL

NHL bude pravdepodobne vyšetrovať Zetterberga

Henrik Zetterberg nemôže pokračovať vo svojej kariére pre problémy s chrbtom. Pochopiteľne, oficiálne kariéru neukončil, aby tak pomohol Detroitu, ktorý ho zapísal na listinu dlhodobo zranených hráčov. A práve preto padol do oka vedeniu NHL.

Red Wings minulý týždeň oznámili, že ich kapitán už nebude hrať hokej. Ak by kariéru ukončil aj formálne, do platového rozpočtu by sa započítavalo ešte do roku 2021 viac ako šesť miliónov dolárov. Riešenie je už dobre známe – listina dlhodobo zranených hráčov.

Zástupca komisára NHL Bill Daly v stredu avizoval, že sa liga na situáciu pozrie a prešetrí ju. Momentálne nepredpokladá, že by tím z „Hokejového mesta“ robil niečo nekalé. Zetterbergovu 12-ročnú zmluvu totiž už liga raz preskúmavala.

„Chceli sme vtedy pochopiť všetky motivácie, priebeh rokovaní a všetko okolo toho. Nakoniec sme boli veľmi spokojní s tým, že to nebola zmluva pripravená na to, aby po určitom roku odišiel na dôchodok a klub z toho profitoval, “ poznamenal Daly pre The Athletic.

„Ani teraz situáciu nespochybňujeme. Vieme, že trpel a bol to významný problém niekoľko rokov datujúc sa až k olympiáde. Nemohol sa jej vtedy ani zúčastniť. Viete, že muselo ísť o vážne zranenie. Nemám pochyby o tom, že je to nevinná situácia. Budeme to však vyšetrovať, aby sme sa uistili, že sme si odfajkli všetky položky? Pravdepodobne.“

Minulý rok Národná hokejová liga podobne vyšetrovala aj slovenského útočníka Mariána Hossu, ktorého trápili kožné problémy a štyri roky pred vypršaním zmluvy putoval na listinu dlhodobo zranených hráčov. Vyšetrovanie nič zlé nepreukázalo.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Vyšli finálne preddraftové rebríčky CSS: Aké pozície v nich obsadili Slováci?Poznáme päť istých sérií prvého kola play-off. Svojich súperov poznajú aj obaja Slováci Hlavný favorit na Vezinovu trofej je vcelku jasný Dvorský a Mešár sa presadili, ale sú na pokraji konca. Repčík zahviezdil a je krok od postupu + video Jenčko ako hviezda duelu pomohol vynútiť rozhodujúci duel, druhý Slovák prispel k postupu! Play-off zažína o pár dní. Ako je na tom kapitán Colorada? Urobili krok späť: Sabres vyhodili hlavného trénera! Bolesti neustúpili: Obranca Montrealu sa rozhodol ukončiť kariéru Fantastické správy pre fanúšikov slovenskej reprezentácie o Jurajovi Slafkovskom!Canadiens si upísali útočníka so slovenskými koreňmi. Islanders obrancu Slafkovský hviezdil a zinkasoval tučný šek. Skóroval aj Tatar, o play-off je rozhodnuté Príprava na MS alebo play-off? O osude Martina Fehérváryho je rozhodnuté! Slafkovský to nakoniec dokázal: Strelil 20. gól, dosiahol 50. bod! + videoAHL: Regenda pri prehre nebodovalNemec je najproduktívnejší slovenský obranca medzi nováčikmi od ročníka 2005/06 Bizarný víťazný gól, žiadne podanie rúk. Na toto finále by Montreal rád zabudolSuchoty končili: Štyria Slováci skórovali, len jeden nebodovalZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies