Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Bude Max Domi prvým suspendovaným hráčom prípravy? + video

Max Domi bol viditeľný vo svojom debutovom zápase v drese Canadiens. Mladý útočník by si však mohol po svojom útoku na Aarona Ekblada z Floridy vyslúžiť aj suspendáciu.

Domi dostal trest do konca zápasu po tom, čo v tretej tretine prípravného zápasu nezvládol situáciu, keď vyzval k bitke hviezdneho obrancu, ktorý túto pozvánku odmietol.

Syn niekdajšieho známeho bitkára ho zľahka párkrát udrel ľavou rukavicou do tváre a keď ani to neviedlo k aktivite Ekblada, zhodil rukavicu pravej ruky a udrel ho ňou do tváre.

Ekblad, ktorý má históriu otrasov mozgu, sa po incidente do zápasu už nevrátil a opustil ho s tržnou ranou na tvári. Tréner Bob Boughner po zápase povedal, že jeho zverenec neutrpel otras mozgu ani zlomeninu.

„Bolo to trochu zákerné. Určite na to nezabudneme,“ povedal brankár Roberto Luongo, podľa ktorého sa na incident liga ešte pozrie. A Pierre LeBrun už informoval, že skutočne vzbudil záujem Oddelenia hráčskej bezpečnosti.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies