Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Ako to vyzerá medzi voľnými hráčmi v NHL aktuálne?

Sezóna 2018/19 je už v plnom prúde, ale stále zostáva v najlepšej lige sveta na trhu s voľnými hráčmi niekoľko zaujímavých mien.

Najzaujímavejším z nich je určite 22-ročný švédsky krídelník William Nylander, ktorý sa stále nedohodol na kontrakte s Torontom Maple Leafs a záujem už o neho hlásia aj z KHL. Rokovania stále pokračujú, podľa posledných správ sa obe strany chcú dohodnúť.

V tieni Švéda sa nachádza skúsený Rick Nash, ktorý by mal v NHL stále čo ukázať, avšak, veľké problémy mu robia pretrvávajúce symptómy otrasu mozgu. Kvôli tomu sa dokonca spomína koniec kariéry, aký si takáto legenda určite nezaslúži. Hokej je však raz taký. Tento prípad by sa dal prirovnať k nútenému koncu Mariána Hossu.

Keď sme pri Slovákoch, tak klub nemá Tomáš Jurčo. Tomu skončila zmluva s Chicagom Blackhawks, v ktorom v minulej sezóne získal iba desať bodov. Ostatné celky sa o neho netrhajú, čo však ovplyvnili aj problémy s chrbtom.

Už 36 rokov má kanadský center Antoine Vermette. V posledných rokoch jeden z top hráčov na svojej pozícii stratil potrebnú výkonnosť a na NHL to už asi nebude. Navyše, stroskotal jeho prestup do Ženevy. Dôvodom boli osobné problémy.

Vek hrá nesmierne podstatnú rolu aj vo výkonoch švédskeho obrancu Johnnyho Oduyu, fínskeho útočníka Jussiho Jokinena, Američana Paula Martina, Čechov Michala Rozsívala a Aleša Hemského či Kanaďanov Kevina Bieksu, Joela Warda, Jasona Chimeru, Brooksa Laicha, Michaela Cammalleriho alebo Benoita Pouliota.

Z mladších ročníkov hľadá kontrakt 22-ročný Nick Ritchie (naposledy Anaheim) alebo 24-ročný Jake Dotchin, ktorý prišiel o kontrakt v Tampe Bay, pretože prišiel po lete nepripravený. Svojho času boli brankárskymi jednotkami Kari Lehtonen aj Steve Mason, teraz ani jeden nevie nájsť nového chlebodarcu. S Masonom sa dokonca spája aj možný koniec kariéry.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies