Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Tatar do tretice hviezdou zápasu, Boston prišiel o víťaznú sériu

V štyroch stredajších zápasoch NHL hrali aj dvaja Slováci. Kým Tomáš Tatar si predĺžil bodovú sériu a opäť sa dostal medzi hviezdy duelu, Zdeno Chára nebodoval pri prehre. Carey Price aj Alex Ovečkin prepisovali historické tabuľky.

Tatar prihrával na neskorý víťazný gól Montrealu

Tomáš Tatar bodoval v treťom zápase po sebe a opäť pomohol Montrealu k výhre. Tentoraz prihral Brendanovi Gallagherovi na rozhodujúci gól 10,5 sekundy pred koncom tretej tretiny, ktorý zariadil domáci triumf 3:2 nad St. Louis. Slovenský útočník odohral vyše 14 minút aj s plusovým bodom a tromi strelami. Do tretice sa dostal medzi hviezdy duelu, vyhlásili ho za druhú. Prvou bol Mike Reilly, ktorý už v 39. sekunde zápasu asistoval pri otváracom góle Maxa Domiho a v druhej tretine sám poslal Canadiens do vedenia 2:1 v presilovej hre. Domi i Reilly skórovali premiérovo v drese Montrealu. Carey Price predviedol 23 zákrokov a s 288 výhrami v kariére sa dostal na tretie miesto v klubovej histórii za Patricka Roya (289) a Jacquesa Planteho (314). Prekonali ho Vince Dunn a Brayden Schenn, ktorí v presilovkách dvakrát vyrovnávali skóre. Jake Allen kryl 20 striel, ale neodvrátil tretiu prehru Blues v sérii. Prišli o päťzápasovú víťaznú sériu proti Montrealu. Tyler Bozak odohral 600. zápas v NHL. V Bell Centre pred ním ocenili Tomáša Plekanca za 1 000. duel v lige.

Tatarov 8. bod v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. M. Reilly, 2. T. Tatar, 3. B. Gallagher (všetci MTL)

Článok pokračuje pod reklamou

Calgary pribrzdilo rozbehnutý Boston, Rask nemal svoj deň

Calgary strelilo už v prvej tretine tri góly a pohodlne dokráčalo k domácemu triumfu 5:2 nad Bostonom, ktorému ukončilo sériu štyroch výhier. Michael Frolík skóroval dvakrát, po jednom góle pridali Johnny Gaudreau (100. gól v NHL), Juuso Välimäki (1. gól v NHL) a dvojbodový Matthew Tkachuk, ktorý v závere trafil prázdnu bránu. Mikael Backlund a Michael Stone nazbierali po dve asistencie, kým Mike Smith sa prezentoval 24 zákrokmi. Recept na neho našli iba dvojbodový Patrice Bergeron a Brad Marchand, obaja v druhej tretine. Tuukka Rask, ktorý nepodal najlepší výkon a pustil pár lacných gólov, inkasoval štyrikrát z 28 striel. Kapitán Bruins Zdeno Chára odohral ani nie 18 a pol minúty s bilanciou jedna strela a jeden blok. Na oslabeniach bol však druhým najvyťaženejším hráčom tímu (3:39). Flames ukončili sériu piatich prehier proti Bostonu.

Gaudreauov 100. gól v NHL:


Hviezdy duelu: 1. M. Frolík (CGY), 2. P. Bergeron (BOS), 3. J. Välimäki (CGY)

Washington si poradil s Rangers, Ovečkin opäť prepisoval štatistiky

Alex Ovečkin strelil dva presilovkové góly, ktorými prispel k domácej výhre Washingtonu 4:3 nad New Yorkom Rangers. Rozhodol o nej v tretej minúte predĺženia Matt Niskanen. John Carlson zaznamenal gól a dve prihrávky, Nicklas Bäckström dvakrát asistoval a Braden Holtby urobil 29 zákrokov. Prekonali ho Mika Zibanejad, Jimmy Vesey a Chris Kreider, poslední dvaja v presilovkách. Zibanejad s Kreiderom si pripísali aj asistenciu, Neal Pionk prihrával na všetky tri góly Rangers. Henrik Lundqvist predviedol 34 zákrokov. Bäckström sa s 598 asistenciami v NHL vyrovnal Patrickovi Marleauovi na 88. mieste historického poradia. Ovečkin zaznamenal 122. viacgólový zápas v základnej časti, čím dostihol 13. Marka Messiera. S 232 presilovkými gólmi sa už dostal na 9. miesto spolu s Dinom Ciccarellim.

Niskanenon víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. A. Ovečkin, 2. J. Carlson (obaja WSH), 3. N. Pionk (NYR)

Kesler, Gibson doviedli Anaheim k výhre nad Islanders

Ryan Kesler strelil dva góly, vrátane víťazného, John Gibson zastavil 34 striel a Anaheim doma zdolal New York Islanders 4:1. Adam Henrique a Hampus Lindholm (prázdna brána) tiež prispeli gólmi k druhému víťazstvu po predošlých dvoch prehrách a tretiemu proti Islanders v sérii. Casey Cizikas skóroval ako jediný z hosťujúceho tímu 35 sekúnd pred koncom tretej tretiny a prekazil tak Gibsonovi čisté konto. Thomas Greiss opustil duel s 21 zákrokmi. Newyorské mužstvo prehralo tretí zápas z posledných štyroch. Pre Keslera išlo o prvý viacgólový zápis od 1. januára 2017, keď strelil hetrik proti Philadelphii.

Hviezdy duelu: 1. R. Kesler, 2. J. Gibson, 3. L. Schenn (všetci ANA)

Slováci v akcii:

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (MTL) 14:07 0 1 1 +1 0 3 0
Z. Chára (BOS) 18:23 0 0 0 0 0 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies