Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
«

Sumáre

Panthers po prvýkrát vyhrali, Suter dosiahol cenný míľnik

Jozef Struhár  
20.10.2018

V troch piatkových zápasoch sa Slováci nepredstavili a z výhier sa tešili len hostia. Formu potvrdil Nashville, Florida vyhrala prvýkrát v sezóne a Ryan Suter sa pri výhre Wild postaral o historicky zápis.

Panthers sa dočkali prvej výhry v sezóne

Dominantná prvá tretina a trojgólové vedenie z nej pomohlo Floride k prvému víťazstvu v sezóne, a to rovno na ľade úradujúceho šampióna. Panthers síce v predposlednej minúte tretej tretiny o vedenie prišli, ale nakoniec vyhrali nad Washingtonom 6:5 zásluhou premeneného nájazdu Jonathana Huberdeaua. Ten si, rovnako ako aj Vincent Trocheck, pripísal aj gól a dve asistencie. „Potrebovali sme to víťazstvo a dúfajme, že teraz už začnú prichádzať aj ďalšie,“ poznamenal Trocheck, ktorý sa spolu s Jevgenijom Dadonovom, Coltonom Sceviourom a Jaredom McCannom presadil v prvej tretine. Huberdeau skóroval v druhej. John Carlson vyrovnával na 1:1, Brett Connolly, Jakub Vrána a Devante Smith-Pelly zmazali v druhej tretine trojgólovú stratu. Predĺženie potom vynútil Nicklas Bäckström. Lars Eller nazbieral tri asistencie. V akcii sme videli všetkých štyroch brankárov. Florida štartovala s Jamesom Reimerom (16/20) a Washington s Bradenom Holtbym (7/11). Duel dochytali Michael Hutchinson (10/11) a Pheonix Copley (18/19). Nedohral ho po bodyčeku Alexa Ovečkina obranca Mark Pysyk.


Hviezdy duelu: 1. V. Trocheck (FLA), 2. J. Huberdeau (FLA), 3. L. Eller (WSH)

Suter rozhodol o výhre Wild nad Stars

Obranca Ryan Suter strelil víťazný gól a pridal dve asistencie, aby doviedol Minnesotu k výhre 3:1 nad Dallasom. Ako 11. obranca narodený v Spojených štátoch amerických pritom dosiahol na métu 500 bodov. Doťahuje sa na Briana Rafalskiho (515). Devan Dubnyk predviedol 33 zákrokov v zápase, v ktorom sa na prvý gól čakalo do úvodu tretej tretiny. Vedenia sa v piatok ujali Stars zásluhou prvého gólu Jasona Spezzu v ročníku. V strede tretiny vyrovnal stav Matt Dummba, sedem minút pred koncom sa do čierneho trafil Suter a asistenciu si pri ňom pripísal Eric Staal hrajúci svoj 1100. zápas v NHL. Poistku do prázdnej brány potom pridal Zach Parise. Domáci brankár Ben Bishop kryl 33 z 35 striel. Dallas hral bez Alexa Radulova a opäť aj bez Valeriho Ničuškina.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. D. Dubnyk (MIN), 2. R. Suter (MIN), 3. B. Bishop (DAL)

Nashville natiahol sériu výhier, Rinaldo rozhodol

Zac Rinaldo strelil víťazný gól v tretej tretine, aby pomohol Nashvillu k výhre 5:3 nad Calgary. Kevin Fiala a Filip Forsberg zaznamenali po góle a asistencii, Ryan Johansen a Craig Smith skórovali a Predators natiahli víťaznú sériu na štyri zápasy. Po tretíkrát v histórii vstúpili do sezóny s minimálne šiestimi výhrami v prvých siedmich dueloch. Pekka Rinne zastavil 15 striel z 18, ale 15 minút pred koncom utrpel zranenie a duel opustil. Juuse Saros následne zastavil všetkých deväť striel. V bráne Flames stál Mike Smith, ktorý inkasoval štyri góly z 30 striel. Forsberg totiž skóroval do prázdnej brány. O góly kanadského tímu sa postarali Elias Lindholm, Matthew Tkachuk a Sam Bennett. Flames dokázali trikrát odpovedať na vedenie hostí. Štvrtýkrát sa im to nepodarilo, a tak prehrali prvý domáci duel v sezóne.

Hviezdy duelu: 1. K. Fiala (NSH), 2. R. Ellis (NSH), 3. S. Bennett (CGY)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Johnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies