Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Quenneville by sa chcel vraj znovu vrátiť na lavičku tímu NHL

Jozef Struhár  
10.11.2018

Vyzerá to tak, že je len otázkou času, kedy uvidíme Joela Quennevillea späť na lavičke niektorého z tímov kanadsko-americkej NHL.

Quenneville patrí medzi najuznávanejších trénerov súčasnosti, a tak je nespochybniteľné, že by o jeho služby mali tímy hľadajúce nového kormidelníka záujem.

Otázne je už len to, či by sa už šesťdesiatročný Kanaďan chcel ešte trénerstvu venovať. A podľa Scotta Powersa z The Athletic ho vášeň ešte neopustila, hoci ho rozhodnutie Blackhawks sklamalo. Bude teraz čakať na tú správnu príležitosť.

V súčasnosti v lige žiaden tím nehľadá nového trénera, ale to by sa mohlo čoskoro zmeniť. Mnohým príde na um napríklad trápiace sa St. Louis, ktoré bolo jeho prvým tímom v kariére hlavného trénera v NHL.

Quenneville zažil na lavičke Blues osem sezón, ďalšie tri viedol Colorado a od roku 2008 Chicago, ktoré ho vyhodilo tento týždeň. V lige má bilanciu 890-523-137 a 77 remíz. S Blackhawks získal tri Stanleyho poháre.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies