Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Extrémne motivovaný Tatar sa v sobotu revanšoval Vegas

Jozef Struhár  
11.11.2018

Všetky oči v Bell Centre spočívali na bývalom kapitánovi Montrealu Maxovi Paciorettymu. Bol to však hráč, za ktorého bol vymenený, ktorý doviedol svoj nový tím k víťazstvu. Tomáš Tatar strelil víťazný gól pri výhre 5:4 nad Vegas.

Tatar, rovnako ako Pacioretty, dostal možnosť zahrať si prvýkrát proti svojmu bývalému tímu, ktorý ho v lete obetoval spoločne s nádejou Nickom Suzukim a voľbou v druhom kole draftu, aby získal amerického útočníka.

Kým Pacioretty v doterajšom priebehu sezóny zaregistroval len dva body za dva góly v 13 zápasoch, Tatar má po 17 stretnutiach na konte sedem gólov a osem asistencií. Lepšie sa mu darilo aj v sobotu.

„Bol to dobrý pocit, to určite,“ povedal Tatar, ktorý vlani odohral za Golden Knights 20 stretnutí so ziskom šiestich bodov (4+2). „Proti mojim bývalým spoluhráčom som bol extrémne motivovaný a bol to pre mňa mimoriadny zápas.“

Článok pokračuje pod reklamou

Tatar strelil svoj siedmy gól v sezóne necelých osem minút pred koncom tretej tretiny, keď aj s prispením šťastia prelomil nerozhodný stav. Puk sa do brány odrazil od hokejky hosťujúceho obrancu Sheu Theodorea.

„Bol to šťastný odraz puku. Chcel som puk prihrať Philovi (Danaultovi). On mňa aj Brendana (Gallaghera) v tejto sezóne výrazne dopĺňa. Keď som ho videl na tej ľavej strane, chcel som mu puk prihrať. Bol to šťastný odraz puku,“ uznal Tatar.

Paciorettymu sa snaha uprieť nedala – na bránu vyslal deväť striel. Napriek tomu však duel opustil bez bodov a s dvoma „mínuskami“. Ak sa nerozbehne a slovenský útočník si udrží formu, potom by obe výmeny Tatara nemuseli byť práve najlepšou vizitkou generálneho manažéra Golden Knights.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies