Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
5
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Auston Matthews urobil ďalší krok k návratu

Hviezdny útočník Toronta Auston Matthews napreduje v zotavovaní sa zo zranenia ľavého ramena. Vo štvrtok sa prvýkrát pripojil k spoluhráčom a v nedeľu zvýšil svoju tréningovú záťaž.

Kým vo štvrtok sa Matthews počas rozkorčuľovania obmedzoval len na korčuľovanie, v nedeľu už začal pracovať s pukom a zľahka si aj zastrieľal. Dokonca sa občas zapojil do nácvikov v rámci tretej formácie. Stále však mal na sebe červený dres, ktorý mu zakazuje chodiť do kontaktov. Nezapojil sa ani do nácviku presiloviek.


Matthews absentuje od 27. októbra, keď sa hovorilo, že vynechá štyri týždne. Ak by sa predpoveď naplnila, mali by sme ho v akcii uvidieť už koncom tohto týždňa. Tím však ešte nepodal žiadne nové informácie, či by sa tak mohlo aj stať.

„Rameno je na tom lepšie. Myslím si, že sa urobili dosť dobré pokroky. Stále to nie je ono, ale dúfajme, že pokroky budú pokračovať a že sa budem môcť vrátiť čo najskôr,“ povedal Matthews, ktorý si nie je istý možným víkendovým návratom. „Úprimne, neviem. Berieme to deň po dni a bude to záležať od toho, aké pokroky sa teraz budú robiť.“

Dvadsaťjedenročný Američan odohral v tejto sezóne 11 zápasov, v ktorých strelil desať gólov a pridal šesť asistencií. Toronto si aj bez neho udržalo vysokú pozíciu v Atlantickej divízii – je druhé, len bod za Tampou Bay.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies