Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Mohla by Arizona vymeniť aj Richarda Pánika?

Tím Arizona Coyotes už zrealizoval s tímom Chicago Blackhawks niekoľko výmen. Naposledy obetoval dvoch útočníkov za Nicka Schmaltza. Z „veterného mesta“ však vlani získal aj Richarda Pánika. Mohol by sa teraz slovenského útočníka vzdať?

Coyotes nie sú tam, kde by chceli byť. Generálny manažér Johna Chayka urobil výmenu, aby zmenil smerovanie tímu. A podľa Craiga Morgana z The Athletic by nemuselo ísť o poslednú zmenu v tejto sezóne.

Morgan hovoril ako o adeptoch na výmenu o Brendanovi Perlinim a Dylanovi Stromeovi deň predtým, ako boli skutočne vymenení. Medzi pravdepodobných kandidátov na výmenu však zaradil aj Pánika.

Mohla by mu táto predtucha opäť vyjsť?

Chayka získal vlani Pánika s nádejou, že bude hráčom, akým bol v závere minulej sezóny. V tej aktuálnej však zaostáva za očakávaniami, a hoci dostáva slušný priestor na ľade, po prvých 20 zápasoch má na konte len štyri góly a dve asistencie. Nebodoval v siedmich zápasoch po sebe.

Ak by martinský rodák v takýchto výkonoch pokračoval, jeho cena by mohla len klesať. Je však otázne, či by za neho Chayka získal cennú protihodnotu aj teraz. Coyotes to s ním však zatiaľ nevzdávajú. Mohlo by sa to časom zmeniť?




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies