Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Iľja Kovaľčuk neboduje, jeho čas klesá

Ruský veterán Iľja Kovaľčuk mal solídny vstup do sezóny, v ktorej zažil svoj návrat do NHL v drese Los Angeles Kings. V poslednom čase sa však ocitol v situácii, ktorá neteší žiadneho fanúšika kalifornského tímu. Najmä pri pohľade na jeho zmluvu.

Kovaľčuk si v lete vybral Los Angeles, pretože si myslel, že by mohol mať šancu na tímový úspech. Kings zase verili, že skúsený útočník k tým úspechom napomôže. Realita je však momentálne iná.

Tím je s bilanciou 9-14-1 na samom dne Západnej konferencie i celej NHL a Kovaľčuk po prvých 14 zápasoch, v ktorých zaznamenal päť gólov a deväť asistencií, vychladol.

V posledných desiatich zápasoch si hviezdny Rus nepripísal ani jeden bod, nazbieral len sedem mínusových bodov. V posledných štyroch zápasoch nevyslal na bránu viac ako jednu strelu a začal mu klesať aj čas na ľade.

Hoci je Kovaľčukov priemerný „ice-time“ 17:07 a šesťkrát v sezóne pokoril hranicu 20 minút (naposledy 6.11.), z posledných piatich duelov absolvoval len v jednom viac ako 13 a pol minúty a v posledných dvoch dueloch odohral len 6 minút a 20 sekúnd, resp. 9 minút a 5 sekúnd.

Pripomeňme, že tridsaťpäťročný hokejista podpísal v lete trojročnú zmluvu s hodnotou 6,25 milióna amerických dolárov ročne. Jeho čas na ľade začal klesať po príchode Willieho Desjardinsa na lavičku.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies