Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Video

Nicklas Bäckström strelil hetrik takmer po štyroch rokoch + video

Švédsky center Nicklas Bäckström bol najjagavejšou hviezdou piatkového večera. K výhre Washingtonu 6:3 nad New Jersey pomohol štyrmi bodmi, vrátane jeho tretieho hetriku v kariére.

Tridsaťjedenročný rodák z Gävle otvoril skóre domáceho zápasu vo štvrtej minúte, v strede tretej tretiny strelil víťazný gól v presilovej hre a tretí pridal pol minúty pred koncom do prázdnej brány. Pripísal si aj asistenciu pri góle krajana Andreho Burakovskyho na 3:1.

„Je kostrou nášho tímu. V každom zápase hrá vo všetkých situáciách, útočí aj bráni. Momentálne je jedným z najlepších hráčov na svete,“ pochválil Bäckströma brankár Braden Holtby. Prvá hviezda duelu mu láskavosť vrátila: „V druhej tretine nás udržal v hre (čelil 17 strelám, pozn.). Zastavil asi štyri úniky súpera. Keby z nich skórovali, zápas by bol o inom.“

Bäckström nazbieral aspoň tri body v druhom zápase po sebe a rozšíril si konto na 9 gólov a 32 bodov v 25 zápasoch sezóny. Je najproduktívnejším hráčom tímu. Predošlé dva hetriky v NHL zaznamenal 13. decembra 2014 proti Tampe (4:2) a 17. apríla 2010 v play-off proti Montrealu (6:5).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies