Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

McDavid pri návrate rozhodol o výhre, Ducks natiahli sériu výhier na päť zápasov

Jozef Struhár  
06.12.2018

Stredajší program NHL priniesol tri zápasy. Edmonton aj s prispením Connora McDavid otočil zápas v St. Louis, Anaheim si poradil so Chicagom a San Jose s Carolinou.

McDavid sa vrátil a rozhodol o výhre nad Blues

Connor McDavid sa po chorobe vrátil do akcie a premenil rozhodujúci samostatný nájazd, aby rozhodol o výhre Edmontonu 3:2 nad St. Louis, ktoré v minulosti viedol Ken Hitchcock. Oscar Klefbom, ktorý bodoval v piatom zápase po sebe, vynútil predĺženie len 55,2 sekundy pred koncom tretej tretiny. Ku štvrtej výhre z posledných piatich zápasov pomohol aj Ryan Nugent-Hopkins. Ten začal obrat v druhej tretine a uspel aj v nájazdoch. McDavid zaznamenal aj asistenciu a Cam Talbot 28 zákrokov pri svojom 100. víťazstve v drese „olejárov“. „Chlapci predo mnou odviedli skvelú prácu. Po prvej tretine sme trochu pár vecí upravili, utesnili a presne to sme dnes potrebovali. Je to veľké tímové víťazstvo, ktoré nám dodá sebadôveru pred návratom domov,“ povedal po zápase. Domáci Blues viedli po prvej tretine 2:0, keď sa presadili Ivan Barbašev a Brayden Schenn. Jake Allen urobil 34 zákrokov pri štvrtej prehre z posledných piatich zápasov jeho tímu. Zápas sledovali aj dve ikony oboch klubov – Wayne Gretzky, ktorý si zahral za oba tímy a Curtis Joseph, ktorý chytával za St. Louis.

McDavid prekonáva Allena:

Hviezdy duelu: 1. C. McDavid (EDM), 2. O. Klefbom (EDM), 3. J. Allen (STL)

Článok pokračuje pod reklamou

Ducks vyhrali piaty zápas po sebe, Blackhawks piaty zápas po sebe prehrali

Daniel Sprong zažil vydarený debut v drese Anaheimu. V prvom zápase od výmeny z Pittsburghu strelil gól, ktorým pomohol svojmu novému tímu k výhre 4:2 nad Chicagom. Víťazný gól strelil Ondřej Kaše, ktorý v úvode tretej tretiny vrátil vedenie na stranu Ducks po tom, čo v druhej dvadsaťminútovke premrhali dvojgólový náskok. Ten pomohol vypracovať aj Brandon Montour, ktorý skóroval 20 sekúnd pred Sprongom. Poistku do prázdnej brány pridal Jakob Silfverberg a John Gibson predviedol 25 zákrokov. Stav na 2:2 vyrovnali z hráčov hostí Erik Gustafsson a Alex DeBrincat. Corey Crawford inkasoval tri góly z 31 striel. Kým kalifornský tím natiahol svoju sériu na päť zápasov, rovnako dlho trvá aj séria prehier Blackhawks. Domáci Adam Henrique si predĺžil bodovú sériu na šesť zápasov, keď raz asistoval.

Sprongov gól pri debute v novom drese:

Hviezdy duelu: 1. D. Sprong (ANA), 2. O. Kaše (ANA), 3. E. Gustafsson (CHI)

Jones doviedol Sharks k výhre nad Hurricanes, Thornton sa priblížil k Dionnemu

Martin Jones predviedol 39 zákrokov, aby doviedol San Jose k triumfu 5:1 nad Carolinou. Navrátilec Timo Meier pomohol k druhej výhre po sebe po štvorzápasovej sérii prehier gólom a dvoma asistenciami, skórovali aj Barclay Goodrow, Tomáš Hertl, Joe Pavelski a Marcus Sörensen. Joe Thornton nazbieral tri asistencie, aby sa priblížil k zápisu Marcela Dionnea na 10. mieste historického poradia NHL na rozdiel dvoch asistencií. Má ich na konte 1 038. Kevin Labanc prihrával na prvé dva gól. Čestný úspech hostí zaknihoval Lucas Wallmark, ktorý na konci druhej tretiny znižoval stav v presilovke na 1:4. Curtis McElhinney kryl 18 striel. Hurricanes prehrali posledné tri zápasy a štyri z posledných piatich. Proti Sharks neuspeli tiež v štyroch z ostatných piatich vzájomných zápasov. V stredu im nepomohol ani návrat obrancu Bretta Pesceho, ktorý vynechal predošlých deväť duelov. Navyše, v tretej tretine sa im zranil Jordan Staal.

Český obranca Radim Šimek zaznamenal prvý bod v NHL:

Hviezdy duelu: 1. M. Jones , 2. T. Meier, 3. J. Thornton (všetci SJS)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Fanúšikovia Canadiens si Slafkovského zamilovali. Aj on ich. Pozýva na Slovensko Vybavte sa na play-off: Čiapky tímov NHL so zľavou až 50 % Pospíšil sa vyrovnal Tatarovi i Nemcovi. V dvoch ohľadoch viedol tím, v jednom aj celú NHL! Patrick Kane čelil otázke, ktorá zaujíma mnohých: Zostane v Detroite? Crosby bude hovoriť s Penguins o predĺžení zmluvyTatar má za sebou rozpačitú sezónu a pred sebou zaujímavé leto Poznáme už kompletný rozpis prvého kola play-off Toto sú konečné šance tímov na zisk draftovej jednotky Očakávané je potvrdené: Víťazi Trofeje Mauricea Richarda a Arta Rossa sú už oficiálni NHL 24: Slafkovský sa zaradil medzi hráčov so zlepšeným celkovým hodnotením Mešár opäť bodoval. On aj Dvorský sú k dispozícii reprezentácii! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies