Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Tatar rozhodol zápas, Wheeler prekonal zápis Hossu

V siedmich nedeľných zápasoch nám urobil radosť jediný Slovák v akcii – Tomáš Tatar sa stal prvou hviezdu stretnutia. Videli sme aj hetrik, päťbodový výkon i čisté konto.

Tatar rozhodol o výhre Montrealu nad trápiacim sa Chicagom

Montreal nebol spokojný s tým, ako v nedeľu hral, ale víťazstvo ho potešilo. A kanadskému tímu ho priniesol Tomáš Tatar, ktorý prelomil nerozhodný stav, keď 77 sekúnd pred koncom tretej tretiny tečoval strelu Jeffa Petryho. Na svete tak bola výhra 3:2 nad Chicagom. „Sú to pre nás dva dôležité body. Našli sme cestu k víťazstvu, ale nebudeme tu stáť a hovoriť, že sme odohrali skvelý zápas,“ poznamenal tréner Claude Julien. Max Domi a Shea Weber skórovali v prvej tretine, ale vedenie Canadiens zmazal dvoma gólmi Patrick Kane. Nakoniec sa stal hrdinom slovenský útočník, ktorý bol za to odmenený postom prvej hviezdy. Predtým nazbieral šesť trestných minút a počas 14 minút na ľade si pripísal aj plusový bod, dva strelecké pokusy a jedno úspešné vhadzovanie z dvoch. Z brankárov mal viac práce Carey Price, ktorý pomohol k tretej výhre po sebe 37 zákrokmi. Domáci Corey Crawford kryl 25 striel. Blackhawks prehrali siedmy zápas po sebe a deviaty z posledných desiatich. Pod vedením Jeremyho Collitona majú bilanciu 3-11-2. Kým do akcie sa vrátil obranca Connor Murphy, zranenie hlavy v tretej tretine utrpel Artem Anisimov.

Tatarov 12. gól v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. T. Tatar (MTL), 2. P. Kane (CHI), 3. S. Weber (MTL)

Článok pokračuje pod reklamou

Krug rozhodol v predĺžení o výhre Bostonu nad Ottawou

Torey Krug využil krížnu prihrávku od Davida Krejčího a vo štvrtej minúte predĺženia rozhodol o výhre Bostonu 2:1 nad Ottawou, ktorú zdolal v siedmom zápase po sebe. „Bol to pre nás ťažký zápas. Trvalo nám, kým sme sa prebudili,“ poznamenal Krug. Brad Marchand skóroval v normálnom hracom čase a Tuukka Rask pomohol k druhej výhre Bruins za dva víkendové dni s 27 zákrokmi. Ako jediný ho prekonal Mark Stone, ktorý v prvej tretine otváral skóre zápasu. Mike McKenna v bráne Senators urobil 42 zákrokov, najviac v kariére. Slovenský obranca Christián Jaroš vynechal druhý zápas po sebe.


Hviezdy duelu: 1. M. McKenna (OTT), 2. T. Krug (BOS), 3. T. Rask (BOS)

Boeser a Pettersson doviedli Canucks k jasnej výhre nad Blues

Brock Boeser strelil tri góly, Elias Pettersson zaznamenal gól a štyri asistencie, aby doviedli Vancouver k jednoznačnému víťazstvu 6:1 nad St. Louis. Pettersson, ktorý asistoval pri všetkých troch góloch Boesera, sa stal druhým nováčikom, ktorý zažil dva päťbodové večery pred koncom decembra. O zvyšné góly Canucks sa postarali Bo Horvat a Nikolaj Goldobin a k druhej výhre po sebe prispel s 22 zákrokmi aj Jacob Märkström. V bráne Blues sa vystriedali obaja brankári – Jake Allen zastavil tri strely zo šiestich, Chad Johnson 12 z 16. Čisté konto Märkströmovi pokazil v tretej tretine Jordan Kyrou svojím prvým gólom v NHL. „Ospravedlňujem sa našim fanúšikom. Nemôžeme hrať doma takto... je to neakceptovateľné. Neviem, ako to napraviť. Budeme na tom pracovať,“ povedal po zápase Vladimir Tarasenko. Blues prehrali tretí zápas z ostatných štyroch.


Hviezdy duelu: 1. B. Boeser, 2. E. Pettersson, 3. J. Märkström (všetci VAN)

Winnipeg zničil Flyers, Hellebuyck kryl 36 striel

Connor Hellebuyck predviedol 36 zákrokov a sedem rôznych strelcov skórovalo pri jasnej výhre Winnipegu 7:1 nad Philadelphiou. Kyle Connor, Josh Morrissey skórovali v prvej tretine, Brandon Tanev, Dustin Byfuglien a Blake Wheeler v druhej, Bryan Little a Tyler Myers v tretej. Jets strelili tri góly v presilovkách a jeden v oslabení – strelil ho Wheeler, ktorý s 15 bodmi z oslabení stanovil nový klubový rekord – predtým ho zdieľal aj s Mariánom Hossom a Ericom Perrinom. Morrissey pridal dve asistencie, Mark Scheifele ich nazbieral tri. O čestný úspech Flyers sa postaral Jakub Voráček, ktorý znižoval stav v prvej tretine na 1:2. Jeho krajan Michal Neuvirth inkasoval tri góly z 10 striel a potom chytal Anthony Stolarz, ktorý kryl 21 z 25 striel. Zápas pre trest nedohral Robert Hagg, ktorý v druhej tretine zozadu narazil Connora.

Hviezdy duelu: 1. C. Hellebuyck, 2. J. Morrissey, 3. M. Scheifele (všetci WPG)

Nájazdy Spronga a Getzlafa rozhodli o výhre nad Devils

Daniel Sprong a Ryan Getzlaf uspeli v samostatných nájazdoch, aby rozhodli o výhre Anaheimu 6:5 nad New Jersey. John Gibson kryl jeden nájazd a pri druhom mal šťastie, keď Taylor Hall trafil brvno. V zápase inak urobil sedem zákrokov po tom, čo Ryan Miller pre zranenie nohy opustil bránu v tretej tretine. Dovtedy kryl 23 z 27 striel. Do streleckej listiny sa zapísali Jakob Silfverberg, Kiefer Sherwood, Brandon Montour, Pontus Aberg a Ondřej Kaše, ktorý pridal aj dve asistencie. Až tri góly Ducks padli po odraze puku od hráča súpera. Dvakrát asistoval aj Getzlaf. Z hráčov Devils skórovali dvakrát Kyle Palmieri a raz Damon Severson, Brett Seney a pri hre bez brankára Marcus Johansson. Cory Schneider opustil duel s 33 zákrokmi. Kým Anaheim vyhral šiesty zápas z posledných siedmich, New Jersey prehralo siedmy z ôsmich.

Hviezdy duelu: 1. O. Kaše (ANA), 2. B. Montour (ANA), 3. K. Palmieri (NJD)

Vegas porazilo Dallas, Fleury sa priblížil k Espositovi

Alex Tuch svojím desiatym gólom v sezóne rozhodol o výhre Vegas 4:2 nad Dallasom. K piatemu domácemu víťazstvu v sérii viedli aj góly Ryana Carpentera, Williama Karlssona a Reillyho Smitha, ktorý dal bodku za zápasom strelou do prázdnej brány. Domácu bilanciu na 10-3-1 pomohol upraviť aj Marc-Andre Fleury, ktorý kryl 22 striel. Bolo to jeho 17. víťazstvo v ročníku a 421. v kariére, takže na deviateho Tonyho Esposita v historickom poradí už stráca len dve výhry. V nedeľu ho prekonali len Martin Hanzal a Esa Lindell. Ben Bishop urobil 24 zákrokov a Stars prišli o štvorzápasovú sériu výhier.

Hviezdy duelu: 1. W. Karlsson, 2. R. Carpenter, 3. N. Schmidt (všetci VGK)

Bitku o Albertu rozhodli Koskinen s McDavidom

Bitka o Albertu veľa gólov nepriniesla. Mikko Koskinen predviedol 24 zákrokov, aby vychytal svoju tretiu nulu v sezóne a autorom jediného gólu sa stal po peknej akcii Connor McDavid, ktorý už v prvej tretine rozhodol o výhre Edmontonu 1:0 nad Calgary. Hosťujúci David Rittich čelil dokopy 30 strelám a viackrát udržal Flames v hre. Tí nakoniec prišli o päťzápasovú víťaznú sériu, kým Oilers natiahli tú svoju na tri zápasy. Edmonton inak po ôsmykrát v histórii vynuloval svojho provinčného rivala. Naposledy sa tak stalo 4. októbra 2017. Tímy sa stretli už 236-krát.

Jediný gól zápasu:

Hviezdy duelu: 1. M. Koskinen (EDM), 2. C. McDavid (EDM), 3. D. Rittich (CGY)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (MTL) 13:56 1 0 1 +1 6 2 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Celebrini vytvoril nový rekord! Aké šance majú tímy NHL na jeho zisk? Príde ruský brankár, ktorý musel slúžiť v armáde, konečne do NHL? Slafkovský varuje: Len sa zahrievam! Aj ja chcem dosiahnuť túto métu V hre o post nového trénera Senators sú aj veľké mená Dvorský začal play-off zostra: Dva góly a víťazstvo! Bodoval aj ďalší Slovák + video Vzácnosť: Binnington bol produktívnejší ako autor víťazného gólu + videoJeden obranca sa Torontu zranil, ďalší sa vrátil. Ako je na tom hviezda?Obranca Buffala dostal maximálnu možnú pokutu + videoKraken podpísali zmluvu s nádejným obrancom Slafkovský len tretím Európanom histórie s takouto sériou, ďalšie tímy sú v play-offVideo: Bitky z 28. marca 2024 (4) Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies