Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 04.
kurzy
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
«

Sumáre

Kaše pomohol k obratu hetrikom, Chicago ukončilo sériu prehier

V stredu sme videli dva hetriky. Len Ondřej Kaše však tým svojím pomohol k výhre. Okrem Anaheimu sa z výhier tešili aj Vegas, Calgary a Chicago, ktoré ukončilo sériu prehier.

Crawford, Toews pomohli Chicagu ukončiť ťažkú sériu, Rust vsietil hetrik

Jonathan Toews strelil gól do prázdnej brány a pridal dve asistencie, aby ako 16. aktívny hráč NHL dosiahol na 700-bodovú métu. Podstatnejšie pre neho bolo, že doviedol Chicago k výhre 6:3 nad Pittsburghom, ktorou Blackhawks ukončili osemzápasovú sériu prehier. Marcus Krüger, Brent Seabrook, Andreas Martinsen, Brandon Saad (prázdna brána) a Alex DeBrincat tiež skórovali, pričom prví štyria menovaní zaznamenali aj po asistencii. Corey Crawford sa v bráne nenudil a čelil až 43 strelám. Recept na neho našiel len Bryan Rust, ktorý vsietil hetrik. Prvými dvoma gólmi vyrovnal stav z 0:2 na 2:2, tretím na 3:3. S týmto stavom sa vstupovalo do tretej tretiny. Prelomil ho Krüger. Casey DeSmith inkasoval štyri góly z 23 striel. Náhradníka mu už robil Matt Murray, ktorý vynechal predošlých 11 duelov so zranením dolnej časti tela. Do hry sa vrátil aj útočník Matt Cullen. Zmeny v zostave urobili aj domáci – šancu hrať dostali Dylan Sikura a Carl Dahlström povolaní z „farmy“. Seabrook odohral svoj 1 037. zápas, a tak sa dostal cez Bobbyho Hulla na druhé miesto historického poradia Blackhawks. Vedie ho Stan Mikita s 1 396 zápasmi.


Hviezdy duelu: 1. A. Martinsen (CHI), 2. M. Krüger (CHI), 3. B. Rust (PIT)

Nosek rozhodol o výhre Vegas na ľade Islanders

Tomáš Nosek získal stratený puk a v úvode tretej tretiny prelomil nerozhodný stav, aby nakoniec rozhodol o výhre Vegas 3:2 nad Islanders. K deviatej výhre z posledných 11 zápasov a úspešnému štartu štvorzápasového výjazdu prispeli gólmi aj Jonathan Marchessault a William Karlsson. Marc-Andre Fleury štartoval v 11. zápase po sebe a s 23 zákrokmi docválal k svojej 18. výhre v ročníku. Vedie s nimi celú NHL. Prekonali ho Anthony Beauvillier a Adam Pelech, kým Robin Lehner kryl pri svojej šiestej prehre po sebe len 14 striel. Islanders prehrali šiesty zápas z posledných ôsmich. „Hrali sme dobre v mnohých oblastiach hry, ale zápas nás stáli nevynútené chyby a straty pukov,“ poznamenal tréner Barry Trotz. Golden Knights v sezóne nevyslali menej striel ako v stredu. Paul Stastny sa ešte do hry nevrátil.

Článok pokračuje pod reklamou

Nosek a jeho víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. T. Nosek (VGK), 2. M. Barzal (NYI), 3. W. Karlsson (VGK)

Gaudreau zakončil obrat Flames gólom v predĺžení

Johnny Gaudreau skóroval 35 sekúnd po začatí predĺženia, aby rozhodol o výhre Calgary 6:5 nad Philadelphiou. Flames významne pomohli k návratu do čela Západnej konferencie aj góly Seana Monahana a Rasmusa Anderssona, ktorí skórovali v posledných 68 sekúnd tretej tretiny, aby zmazali dvojgólové manko. Monahan strelil dokopy dva góly, aby sa stal prvým hráčom v klubovej histórii, ktorý v šiestich sezónach po sebe hneď po drafte dosiahol na métu 20 gólov. Navrátilec zo suspendácie Mark Giordano a Sam Bennett pridali po jednom presnom zásahu a Matt Tkachuk nazbieral štyri asistencie. Mike Smith inkasoval štyri góly z 10 striel, David Rittich jeden z piatich. Ich náprotivok, Anthony Stolarz, predviedol 35 zákrokov. Sean Couturier sa vrátil do akcie po menšom zranení a pripísal si dva góly a asistenciu. Na listine strelcov ho doplnili Travis Sanheim, Dale Weise a James van Riemsdyk, ktorý ukončil osemzápasovú sériu Flyers bez gólu v presilovke. Philadelphia prišla o výhru sedem sekúnd pred koncom tretej tretiny.

Gaudreau a jeho víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. S. Monahan (CGY), 2. S. Couturier (PHI), 3. M. Tkachuk (CGY)

Kaše doviedol Ducks k výhre nad Stars, Getzlaf s 900. bodom

Ondřej Kaše strelil gól v každej tretine, aby pomohol Anaheimu k výhre 6:3 nad Dallasom, ktorý sa nevyvíjal pre kalifornský tím ideálne. Kaše síce otvoril skóre, ale Miro Heiskanen, Blake Comeau a Alexander Radulov v druhej tretine poslali Stars do vedenia 3:1. Kaše však stratu zmazal, po ňom sa v tretej tretine trafili do čierneho Brandon Montour a Jakob Silfverberg, do prázdnej brány Hampus Lindholm. Montour pridal aj tri asistencie, Ryan Getzlaf ich nazbieral dve. Kapitán Ducks dosiahol aj svoj 900. bod v kanadsko-americkej NHL ako druhý hráč draftovaný v roku 2003 (prvým bol Eric Staal). John Gibson pomohol k deviatej výhre svojho tímu z posledných 11 zápasov 26 zákrokmi, Ben Bishop ich urobil 30. Dallas prehral druhý zápas po sebe po štvorzápasovej sérii výhier.


Hviezdy duelu: 1. O. Kaše, 2. R. Getzlaf, 3. J. Silfverberg (všetci ANA)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Fanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zámorský novinár urobil rebríček Top 10 nádejí Blues: Sú v ňom obaja Slováci Top 5 nováčikov, ktorí by mohli mať v play-off najväčší vplyv Slovenský brankár prešiel najkratšiu cestu k postupu, pre útočníka sezóna končíAké plány majú Penguins v lete so svojím bránkoviskom?Veľký návrat: Lindy Ruff sa vracia do tímu, v ktorom tvoril rekordyĎalšia posila Slovenska z NHL je potvrdená. Švajčiari ich hlásia hneď niekoľko!Matthews zavelil k vyrovnaniu, žiarili aj McDavid či Hyman. Dalo Vegas facku fair-play?Video: Kyle MacLean vs. Stefan Noesen (bitka) „Šokujúca“ novinka: Obhajcovi titulu sa v prvom zápase play-off vráti hviezdaSlafkovského útok bol jeden z najlepších v NHL. Za sebou nechal aj útoky superhiezdMešár s Dvorským na MS nedávajú zmysel. Ich čas príde, hovoria majstri sveta V hre o Calderov pohár bude viacero Slovákov. V základnej časti im kraľovali Studenič s Regendom Mešára teraz čaká tvrdá konkurencia. Toto bude pre neho múdre, ak chce zlepšiť šance na úspech Slafkovského útok patrí medzi tri pozitíva budúcej sezóny. Spomína sa aj Mešár Slovensko má ďalšiu posilu zo zámoria! V tejto sezóne si zahrala aj v NHLMeno možno mať nový tím hneď nebude, ale pre tieto 4 dôvody môže skončiť úspechomZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies