Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Chiarelli má bezpečné miesto, ak sa Oilers dostanú do play-off

Po trénerskej zmene sa veci v Edmontone obrátili k lepšiemu a tímu sa darí. Výkonný riaditeľ Oilers Bob Nicholson tak vyjadril podporu generálnemu manažérovi Peterovi Chiarellimu. Aj tá má však svoje medze.

Oilers majú od príchodu Kena Hitchcocka na lavičku tímu bilanciu 9-2-2 a v poradí Západnej konferencie sa postupne dostali na postupové miesto. Po piatku súd dokonca tretí v Pacifickej divízii.

Nicholsona tento vývoj teší a tvrdí, že ak si mužstvo udrží takúto výkonnosť a dostane sa do bojov o Stanleyho pohár, tak sa v lete Chiarelli nebude musieť obávať o svoju pozíciu.

„Áno, o tom niet pochýb. Myslím si, že je tam veľa vecí, za ktoré Peter nedostáva žiadne uznanie. Skutočne len začal všetko budovať. Vidíte, ako sa teraz začínajú objavovať výsledky jeho práce, keď sa pozrieme na hráčov ako Caleb Jones alebo Evan Bouchard. Máme množstvo aktív, ktoré táto organizácia nejakú dobu nemala. Peter si za to zaslúži uznanie,“ povedal Nicholson.

Devätnásťročný Bouchard odohral v tejto sezóne prvých sedem zápasov v NHL predtým, ako sa vrátil do juniorky. O dva roky starší Jones zažil ligový debut v piatkovom zápase proti Flyers.

Edmonton prehral šesť zápasov zo siedmich predtým, ako dostal tréner Todd McLellan výpoveď a Chiarelli týmto krokom, zdá sa, zachránil tímu sezónu. V jeho radoch pracuje od roku 2015 a v roku 2017 si tím po dlhom čase zahral v play-off.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies