Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Sumáre

Mrázek vynuloval Pánikovu Arizonu, Černák už nehral

V siedmich nedeľných zápasoch NHL hral len jeden Slovák. Richard Pánik však nebodoval a jeho tím prehral na nulu na ľade Caroliny. Tampa Bay bez Erika Černáka a Boston bez Jaroslava Haláka tiež neuspeli. Marc-Andre Fleury vyrovnal zápis Esposita.

Mrázek vynuloval Arizonu s Pánikom, Carolina ukončila sériu prehier

Petr Mrázek zastavil všetkých 23 striel pri jeho prvom čistom konte v sezóne i v drese Caroliny a 15. v kariére. Doviedol ním tím z Raleigh k domácej výhre 3:0 nad Arizonou, ktorá znamenala koniec trojzápasovej série prehier. Rozhodol o nej Warren Foegele v strede druhej tretiny. Presne o štyri minúty neskôr pridal druhý gól Andrej Svečnikov a tretí strelil v úvode tretej tretiny Sebastian Aho. Calvin de Haan dvakrát asistoval. Adin Hill inkasoval všetky tri góly z 27 striel pri piatej prehre Coyotes v posledných šiestich dueloch. Na aktuálnom výjazde si zhoršili bilanciu na 1-3-0. Slovenský útočník Richard Pánik odohral 16 a pol minúty, počas ktorých zaznamenal mínusový bod a rozdal dva bodyčeky.

Hviezdy duelu: 1. P. Mrázek, 2. C. de Haan, 3. S. Aho (všetci CAR)

Scheifele rozhodol o výhre Jets nad Lightning, Černák nehral

Mark Scheifele skóroval v poslednej minúte nadstaveného času, aby Winnipeg predĺžil svoju víťaznú sériu na päť zápasov víťazstvom 5:4 nad Tampou Bay, ktorá vyhrala predošlých osem zápasov po sebe. Scheifele a Dustin Byfuglien zaznamenali po dve asistencie a Nikolaj Ehlers strelil dva góly. Do čierneho sa trafili aj Mathieu Perreault a Brandon Tanev, kým Connor Hellebuyck zneškodnil 42 striel. Prekonali ho Steven Stamkos, Nikita Kučerov, Alex Killorn a Tyler Johnson. Stamkos pridal asistenciu, dve si pripísali Brayden Point a Ondřej Palát. Andrej Vasilevskij kryl 37 striel a zaznamenal aj asistenciu. V akcii sme nevideli Erika Černáka, pretože sa do zostavy Lightning vrátil Anton Stralman. Slovenský obranca však stále zostáva v prvom tíme.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. M. Scheifele (WPG), 2. S. Stamkos (TBL), 3. N. Ehlers (WPG)

Eichel, Skinner doviedli Sabres k výhre na ľade Bruins

Jack Eichel zaznamenal dva góly a dve asistencie na ľade Bostonu, ktorému ako dieťa fandil. Jeff Skinner strelil tiež dva góly, vrátane víťazného, aby Buffalo uspelo v TD Garden pomerom 4:2. „Je vždy špeciálne vracať sa domov. Pre nás je to veľké víťazstvo. Myslím si, že sme odohrali veľmi dobrý zápas na to, že sme hrali po menej ako 24 hodinách,“ povedal Eichel, ktorý bodoval v šiestom zápase po sebe. To isté platilo o Skinnerovi. Sam Reinhart asistoval trikrát, Rasmus Dahlin dvakrát. Linus Ullmark pomohol k tretej výhre z posledných štyroch zápasov 35 zákrokmi a zneškodnil aj trestné strieľanie Ryana Donata. Prekonali ho len Steven Kampfer a Torey Krug. Tuukka Rask inkasoval tri góly z 26 striel, keďže druhý gól Eichela padol do prázdnej brány. Bruins prehrali druhý zápas po sebe a v treťom zápase po sebe inkasovali tri a viac gólov.

Hviezdy duelu: 1. L. Ullmark, 2. J. Eichel, 3. J. Skinner (všetci BUF)

Vegas uspelo na Manhttane, Fleury vyrovnal zápis Esposita

Alex Tuch skóroval v tretej minúte predĺženia, čím rozhodol o víťazstve Vegas 4:3 na ľade New Yorku Rangers. Pripísal si aj asistenciu, rovnakú bilanciu zaznamenal Paul Stastny, ktorý strelil svoj prvý gól v ročníku. Na listine strelcov ich doplnili Reilly Smith (presilovka) a William Carrier, Collin Miller dvakrát asistoval a Marc-Andre Fleury pomohol natiahnuť bodovú šnúru na štyri zápasy s 27 zákrokmi. So 423. výhrou v NHL sa vyrovnal Tonymu Espositovi na deviatom mieste historického poradia brankárov. Prekonali ho Brady Skjei, Mika Zibanejad v presilovke a Chris Kreider. Kevin Hayes asistoval pri všetkých góloch Rangers, ktorí prehrali tretí duel po sebe a ôsmy z ostatných desiatich. Henrik Lundqvist predviedol 37 zákrokov. Vegas malo späť v zostave Maxa Paciorettyho, kým newyorskému tímu chýbal zranený Jesper Fast.

Tuchov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. A. Tuch (VGK), 2. H. Lundqvist (NYR), 3. W. Carrier (VGK)

Tkachuk strelil gól v St. Louis a pomohol tým k výhre Flames

Matthew Tkachuk mal sen streliť gól v NHL vo svojom domove. V nedeľu sa mu to podarilo, aby pomohol Calgary k výhre 7:2 na ľade St. Louis, v ktorom v minulosti žiaril jeho otec Keith. „Vždy som si predstavoval, že tu skórujem. Určite na to nezabudnem. Je to skvelý pocit a už na to nemusím viac myslieť,“ povedal Tkachuk. Po dva góly strelili Johnny Gaudreau a Alan Quine, po jednom pridali Mark Giordano a Elias Lindholm. Flames si položili základy ôsmej výhry z posledných deviatich duelov v prvej tretine, v ktorej strelili štyri góly po sebe. David Rittich potom kapituloval len dvakrát z 28 striel. Blues sa snažili prvýkrát v sezóne vyhrať tri zápasy po sebe, ale góly Oskara Sundqvista a Tylera Bozaka nestačili. Jake Allen inkasoval štyri góly zo 16 striel, Jordan Binnington následne dva góly z 12 striel. Do zostavy domácich sa vrátil Joel Edmundson, do zostavy hostí Mikael Backlund.

Hviezdy duelu: 1. J. Gaudreau, 2. M. Tkachuk, 3. M. Giordano (všetci CGY)

Jones striedal, ale San Jose zdolalo Chicago. Crawford sa zranil

Sedem rôznych strelcov pomohlo San Jose odvrátiť prehru a nakoniec ho doviedlo k jasnej výhre 7:3 na ľade Chicaga, ktoré neprišlo len o ďalšie body. Sharks prehrávali 0:2, ale na góly Alexa DeBrincata a Dylana Stromea odpovedali Melker Karlsson a Marcus Sörensen. Brendan Perlini vráti vedenie domácim a po jeho góle opustil bránu hostí Martin Jones, ktorý kryl len jednu strelu zo štyroch. Aaron Dell následne nekapituloval ani raz zo 16 striel, kým z jeho spoluhráčov sa presadili ešte Evander Kane, Barclay Goodrow, Logan Couture, Kevin Labanc a Tomáš Hertl. Brent Burns zaznamenal tri asistencie, vrátane svojho 600. bodu v NHL a Sharks vyhrali štvrtý zápas po sebe. Blackhawks prehrali druhý duel po sebe a desiaty z posledných jedenástich. V závere prvej tretiny pritom prišli o brankára Coreyho Crawforda, ktorý dovtedy kryl šesť striel z ôsmich. Cam Ward následne inkasoval päť gólov z 35 striel.


Hviezdy duelu: 1. E. Kane, 2. M. Karlsson, 3. B. Burns (všetci SJS)

Presilovky pomohli Canucks k výhre nad Oilers

Brock Boeser strelil gól a pridal dve asistencie, aby doviedol Vancouver k výhre 4:2 nad Edmontonom. K druhej výhre po sebe a piatej z posledných šiestich zápasov pomohol s 20 zákrokmi aj Jacob Markström, z gólov sa tešili aj Alexander Edler, Elias Pettersson a Bo Horvat, ktorý dal bodku za zápasom strelou do prázdnej brány. Pettersson si natiahol bodovú sériu na sedem duelov. Pre Canucks, ktorí bodovali v šiestom zápase po sebe, boli kľúčové presilovky – využili tri z piatich. O góly Oilers, ktorí hrali len jednu presilovku, sa postarali Ryan Nugent-Hopkins a Alex Chiasson. Mikko Koskinen opustil zápas s 26 zákrokmi. Connor McDavid zaznamenal asistenciu, aby bodoval v deviatich stretnutiach po sebe. Edmonton si pripísal druhú prehru z posledných troch zápasov. Do zostavy Canucks sa vrátil Erik Gudbranson.

Hviezdy duelu: 1. B. Boeser (VAN), 2. C. McDavid (EDM), 3. B. Horvat (VAN)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
R. Pánik (ARI) 16:28 0 0 0 -1 0 0 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies