Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Flyers vytvoria rekord a využijú už šiesteho brankára

Jozef Struhár  
18.12.2018
Aktualizované 18.12.2018 o 19:07

Tím Philadelphia Flyers v pondelok povolal z Lehigh Valley brankára Cartera Harta, ktorý by sa mohol stať šiestym mužom v maske, ktorý by sa v tejto sezóne predstavil v bráne tímu z Pensylvánie.

Ak by dvadsaťročný Kanaďan štartoval v utorkovom zápase proti Detroitu, Flyers by sa stali prvým tímom histórie NHL, ktorý v prvých 35 zápasoch ročníka využil šesticu brankárov. Doteraz 13 tímov použilo minimálne šesť brankárov počas trvania celej sezóny, naposledy Oilers v ročníku 2013/14.

Hart, ktorý bol draftovaný v roku 2016 zo 48. miesta, mal v posledných siedmich zápasoch AHL bilanciu 5-2-0 s 92,2% úspešnosťou zákrokov a priemerom 2,46 inkasovaného gólu na zápas. V príprave nastúpil za Flyers v štyroch dueloch a kryl v nich 92,2 % striel.

Za Philadelphiu v tomto ročníku už nastúpili Brian Elliott, Calvin Pickard, Anthony Stolarz, Alex Lyon a Michal Neuvirth, ktorý sa znovu pripojil k tímu po narodení dieťaťa. Lyon sa v pondelok vrátil na „farmu“, Pickard je momentálne brankárom Arizony.

Zvyšní dvaja brankári sú zranení, pričom Stolarz putoval v pondelok na listinu zranených hráčov. Pre zranenie dolnej časti tela, ktoré utrpel v sobotu, by mal pauzovať dva až štyri týždne.

DOPLNENÉ: Rekord sa v utorok stane realitou. Tréner Scott Gordon v utorok popoludní potvrdil, že Hart zažije v zápase proti Detroitu svoju premiéru v NHL. „Je vyzretý a koncentrovaný. V bráne je veľmi pokojný, ale vie byť aj dynamický. V minulosti už chytal aj na veľkých podujatiach,“ povedal Gordon.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies