Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Sumáre

Halák vychytal tretiu nulu v sezóne, zuby si na ňom vylámal aj Tatar

V pondelok sa v kanadsko-americkej NHL odohralo päť zápasov s trojnásobným slovenským zastúpením. Z výhier sa tešili Christián Jaroš a Jaroslav Halák, ktorý vynuloval Tomáša Tatara i jeho spoluhráčov.

Halák vynuloval Montreal, Cave strelil svoj prvý gól v NHL

Tomáš Tatar sa v pondelok postavil zoči-voči krajanovi Jaroslavovi Halákovi. On ani žiaden z jeho spoluhráčov slovenského brankára neprekonal. Halák predviedol 22 zákrokov, aby so svojím tretím čistým kontom v ročníku a 45. v kariére doviedol Boston k výhre 4:0 nad jeho bývalým tímom, Montrealom. K triumfu na ľade veľkého rivala viedli aj góly Joakom Nordstroma, Colbyho Cavea, Davida Krejčího (bodoval v siedmom zápase po sebe) a Brada Marchanda, ktoré pomohli ukončiť krátku dvojzápasovú sériu prehier. Cave pridal k svojmu prvému gólu v NHL aj asistenciu, po dve nazbierali Charlie McAvoy a David Pastrňák. Tatar, ktorý odohral 16 minút a 10 sekúnd, ohrozil Haláka len jednou strelou. Zo zápasu si doniesol mínusový bod, tri bodyčeky a jedno prehrané vhadzovanie. Carey Price kryl 31 striel a v zápasoch proti Halákovi má už bilanciu 0-5. Canadiens nestrelili gól len po druhýkrát v tomto ročníku.


Hviezdy duelu: 1. D. Pastrňák, 2. B. Marchand, 3. C. Cave (všetci BOS)

Ottawa prišla o trojgólový náskok, Chabot jej nakoniec zachránil výhru

Ottawa viedla po prvej tretine 3:0, ale Nashvillu sa v zvyšných dvoch tretinách podarilo stav zápasu vyrovnať. Nakoniec sa z výhry 4:3 predsa len tešili Senators, ktorých hrdinom sa stal mladý obranca Thomas Chabot. Svoj 10. gól v ročníku strelil po 21 sekundách predĺženia. Ryan Dzingel zaznamenal gól a asistenciu, skórovali aj Maxime Lajoie a Brady Tkachuk, Mark Stone si pripísal dve asistencie a Craig Anderson 31 zákrokov. Christián Jaroš počas 11 minút v akcii nebodoval a predviedol tri bodyčeky. V bráne Predators štartoval Pekka Rinne, ktorý kryl osem striel z 11 predtým, ako prenechal miesto v bráne Juusemu Sarosovi. Ten urobil 11 zákrokov. Bod tímu priniesli dva góly trojbodového Romana Josiho, ako aj gól Craiga Smitha a tri asistencie Ryana Johansena. Nashville prehral prvý zápas v ročníku proti tímu z Východnej konferencie. S Ottawou neprehral v predošlých siedmich dueloch po sebe. Do zostavy Senators sa vrátil obranca Mark Borowiecki.

Článok pokračuje pod reklamou


Hviezdy duelu: 1. T. Chabot, 2. M. Stone, 3. B. Tkachuk (všetci OTT)

Kaše rozhodol o výhre Ducks na ľade Penguins

Anaheim v druhej tretine zmazal dvojgólovú stratu, Ondřej Kaše ho poslal do vedenia a nakoniec aj rozhodol o výhre 4:2 nad Pittsburghom, ktorému nepomohol ani návrat Krisa Letanga. K deviatemu víťazstvu z posledných desiatich duelov pomohli gólmi aj Adam Henrique, Kiefer Sherwood a Ryan Getzlaf, ktorý dal bodku za zápasom gólom do prázdnej brány. Henrique a Getzlaf pridali aj po asistencii. Ducks, ktorí vyhrali šesť zápasov vonku v sérii, sa podarilo poraziť Penguins v treťom vzájomnom zápase po sebe aj vďaka 28 zákrokom Johna Gibsona. Rodáka z Pittsburghu v prvej tretine prekonali Jevgenij Malkin a Bryan Rust. Casey DeSmith opustil stretnutie s 32 zákrokmi. Proti bývalým spoluhráčom po prvýkrát nastúpili Marcus Pettersson a Daniel Sprong, ktorí boli súčasťou jednej výmeny začiatkom mesiaca. Sprong prispel k výhre asistenciou.

Hviezdy duelu: 1. O. Kaše, 2. R. Getzlaf, 3. J. Gibson (všetci ANA)

Bobrovskij a Foligno rozhodli o výhre Columbusu nad Vegas

Nick Foligno skóroval 40 sekúnd po začatí tretej tretiny, Sergej Bobrovskij zlikvidoval všetkých 28 striel a Columbus hrajúci bez Panarina (zranenie dolnej časti tela) zvíťazil doma nad Vegas futbalovo 1:0. „Mal som počas toho striedania aj lepšiu šancu, ale ich brankár urobil skvelý zákrok. Bol som veľmi šťastný, že som dostal druhú šancu,“ povedal Foligno, ktorý uspel z dorážky strely Setha Jonesa, aby ukončil svoje päťzápasové gólové suchoty. Bobrovskij zase vychytal svoje prvé čisté konto v sezóne a 25. v kariére. Odolal aj záverečnému tlaku Golden Knights po odvolaní brankára Malcolma Subbana. Ten opustil duel s 30 zákrokmi. Jeho tím prišiel o štvorzápasovú bodovú sériu, ktorá zahŕňala aj tri výhry. „Je to ťažký spôsob, ako prehrať,“ poznamenal Subban.

Hviezdy duelu: 1. N. Foligno (CBJ), 2. S. Bobrovskij (CBJ), 3. M. Subban (VGK)

Greiss doviedol Islanders k výhre nad Coloradom, Rantanen bez bodu

Thomas Greiss obstál voči silnej ofenzíve Colorada, Johnny Boychuk strelil „ovečkinovsky“ svoj prvý gól v sezóne a Islanders sa v Denveri tešili z triumfu 4:1. Odštartovať štvorzápasový výjazd úspešne pomohli aj góly Jordana Eberleho, Andersa Leeho a Valtteriho Filppulu, ktorý sa trafil do prázdnej brány. Greiss urobil 30 zákrokov a pomohol ukončiť Mikkovi Rantanenovi sériu 14 zápasov s aspoň jedným bodom. Jediný gól Avalanche vsietil Gabriel Landeskog, ktorý využil jedinú presilovku z piatich. Semion Varlamov inkasoval tri góly z 20 striel. V posledných piatich dueloch inkasoval dokopy 21 gólov. Colorado má v posledných piatich zápasoch bilanciu 1-3-1.


Hviezdy duelu: 1. T. Greiss (NYI), 2. A. Lee (NYI), 3. G. Landeskog (COL)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Halák (BOS) 22/22 (100%) - - - - - - -
T. Tatar (MTL) 16:10 0 0 0 -1 0 1 3
Ch. Jaroš (OTT) 11:04 0 0 0 0 0 0 3



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies