Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
5
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Šanca pre Rybára? Howard utrpel na poslednú chvíľu zranenie

Aktualizované 20.12.2018 o 05:49

Očakávalo sa, že v utorkovom zápase proti Philadelphii bude v bráne Detroitu stať Jimmy Howard. Skúsený brankár však nakoniec nebol ani náhradníkom. Dôvodom boli zdravotné problémy.

Howard si podľa informácií tímu zranil počas rozkorčuľovania chrbát, a tak ho v bráne nahradil Jonathan Bernier, ktorý pri prehre 2:3 predviedol 30 zákrokov. Náhradníka mu robil pohotovostný brankár Flyers, Justin Kowalkoski.

Závažnosť zranenia Howarda nie je známa, ale tréner Jeff Blashill povedal, že v stredu nebude trénovať. Jeho stav sa bude posudzovať na dennej báze a momentálne je nejasné, či by mohol chytať vo štvrtkovom zápase.

Red Wings na stredajšom tréningu v Caroline využijú miestneho brankára, ale ak by Howard nemohol vo štvrtok chytať, je zrejmé, že by bol povolaný brankár z Grand Rapids. Či to bude Harri Säteri alebo Patrik Rybár, je nejasné.

Slovenský brankár má lepšie štatistiky ako Fín (GAA 2,52 vs. 3,32 a 90,2% úspešnosť zákrokov vs. 87,8%), ale ten má skúsenosti s NHL.

DOPLNENÉ: Jimmy Howard v stredu v Raleigh netrénoval, ale pred tréningom bol na ľade a venoval sa mu tréner brankárov Jeff Salajko. Potom povedal, že vo štvrtok si oblečie zápasový dres, ale zrejme nebude štartovať. Tréner Jeff Blashill po tréningu tiež vyjadril optimizmus, že Howard bude vo štvrtok robiť aspoň náhradníka Jonathanovi Bernierovi.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies