Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Sumáre

Tatar natiahol svoje suchoty, Penguins ukončili série Ovečkina a Capitals

Streda priniesla v NHL len dva zápasy a oba skončili rovnakým pomerom 2:1. Z výhier sa v nich tešili Pittsburgh a Colorado. To zdolalo Montreal, v ktorého drese Tomáš Tatar opäť nebodoval.

Landeskog rozhodol o výhre Colorada nad Montrealom, Tatar opäť nebodoval

Tomáš Tatar nebodoval v piatom zápase po sebe a z víťazstva sa netešil v druhom. Jeho Montreal síce viedol zásluhou presilovkového gólu Brendana Gallaghera už od šiestej minúty, ale Coloradu sa podarilo zápas otočiť a vyhrať ho pomerom 2:1. V druhej tretine vyrovnal stan Mikko Rantanen, ktorý si pripísal aj asistenciu pri víťaznom góle Gabriela Landeskoga z úvodnej minúty tretej tretiny. Na oba góly prihrával Nathan MacKinnon. Toto trio tak v ročníku už nakombinovalo 155 bodov. Landeskog vedie NHL so siedmimi víťaznými gólmi. Avalanche vyhrali druhý zápas z posledných troch a druhý z posledných šiestich aj zásluhou 35 zákrokov Philippa Grubauera. Tatar ho neohrozil ani raz, pričom odohral 17 minút a absolvoval aj jedno neúspešné vhadzovanie. Carey Price, ktorý stojí pred svojím 300. víťazstvom v kariére, opustil duel s 24 zákrokmi. Gallagher strelil prvý presilovkový gól „Habs“ po 25 nevyužitých presilovkách v sérii. Duel nedohral domáci obranca Nikita Zadorov. Avalanche sa však do akcie vrátil Alex Kerfoot.

Landeskog dorazil do brány vlastné zakončenie:

Hviezdy duelu: 1. P. Grubauer, 2. G. Landeskog, 3. M. Rantanen (všetci COL)

Článok pokračuje pod reklamou

Penguins ukončili víťaznú sériu Capitals

Sidney Crosby a Bryan Rust skórovali, aby Pittsburgh ukončil série Alexa Ovečkina a Washingtonu tesným triumfom 2:1, ktorý bol jeho tretím z ostatných štyroch duelov. Tretí vzájomný zápas sezóny bol hlavne o tvrdej hre a brankároch. Matt Murray v druhom zápase od návratu zo zranenia predviedol 31 zákrokov a recept na neho našiel len Lars Eller. Braden Holtby zase kryl 28 striel. Washington prišiel o sériu piatich víťazstiev a jeho kapitán o šesťzápasovú gólovú a 14-zápasovú bodovú šnúru. Jeden zápas pred vyrovnaním klubového rekordu prišiel o svoju sériu aj Jevgenij Kuznecov, ktorý asistoval v predošlých ôsmich dueloch po sebe. Všetky góly padli v druhej tretine, pričom ako prvý sa ujal vedenia Washington. Stav vyrovnal tečom Malkinovej strely Crosby, ktorý si pripísal asistenciu aj pri Rustovom góle. Zažil tak svoj 344. viacbodový zápas v kariére. Medzi aktívnymi hráčmi ich má viac len Joe Thornton – 380.

Rozhodujúci gól Rusta:

Hviezdy duelu: 1. M. Murray (PIT), 2. S. Crosby (PIT), 3. B. Holtby (WSH)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (MTL) 16:55 0 0 0 0 0 0 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies