Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Tatar hviezdou zápasu: Gólmi pomohol k výhre + video

V piatok sa v kanadsko-americkej NHL odohrali len tri zápasy. V dvoch dali vedieť o sebe aj Slováci. Tomáš Tatar sa z výhre tešil ako jediný a pomohol k nej dvoma gólmi.

Tatar doviedol Canadiens k výhre nad Panthers

Tomáš Tatar v minulom zápase ukončil šesťzápasové bodové suchoty, tentokrát prišli na rad sedemzápasové gólové. Po tretíkrát v sezóne strelil v zápase dva góly, aby doviedol Montreal k výhre 5:3 nad Floridou. Dvakrát ho pritom posielal do vedenia – prvýkrát už po 35 sekundách hry a druhýkrát v deviatej minúte tretej tretiny za stavu 2:2. Do čierneho sa po ňom trafili Nicolas Deslauriers a Artturi Lehkonen, gól do prázdnej brány pridal Jonathan Drouin. Antti Niemi aj Roberto Luongo urobili po 23 zákrokov. Niemiho prekonali Henrik Borgström, Denis Malgin a Keith Yandle. Mike Hoffman zaznamenal dve asistencie. Tatar odohral v zápase, po ktorom bol vyhlásený za druhú hviezdu, necelých 16 minút. Prezentoval sa štyrmi strelami, jedným bodyčekom, jedným blokom a pripísal si aj jeden plusový bod. Canadiens vyhrali tretí zápas po sebe.

Tatarov 13. a 14. gól v sezóne:

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. A. Lehkonen (MTL), 2. T. Tatar (MTL), 3. H. Borgström (FLA)

Barzal pomohol Islanders zvrátiť zápas proti Senators, Jaroš sa bil

V akcii sme videli aj obrancu Christiána Jaroša, ktorý nebodoval a napriek tomu, že Ottawa viedla 2:0 aj 3:1, napokon sa netešil ani z výhry. Nevyhral ani svoju prvú bitku v NHL, ktorú absolvoval za konečného stavu 6:3 pre Islanders. Mathew Barzal pomohol k triumfu dvoma gólmi a asistenciou, Josh Bailey a Casey Cizikas zaznamenali po góle a asistencii a skóroval aj Anders Lee. Niekdajší „Senátor“ Robin Lehner kryl všetkých 10 striel po tom, čo vystriedal Thomasa Greissa. Toho zo 17 pokusov prekonali Mark Stone, Matt Duchene a Cody Ceci. Mike McKenna kryl 33 striel z 38. Jaroš odohral 13 a pol minúty. Okrem piatich trestných minút si pripísal aj mínusový bod a jeden blok. Kým Ottawa prehrala šiesty zápas z posledných ôsmich, Islanders vyhrali piaty zápas z posledných šiestich. V zápase sme videli tri bitky. Ottawe sa zranil obranca Thomas Chabot.


Hviezdy duelu: 1. M. Barzal, 2. J. Bailey, 3. C. Cizikas (všetci NYI)

Tavares, Marner doviedli Toronto k výhre nad Blue Jackets

Maple Leafs po päťdňovej pauze natiahli víťaznú sériu na päť zápasov, aby tak vyrovnali svoju najdlhšiu sériu výhier v ročníku. John Tavares strelil dva góly a Mitchell Marner, ktorý pri nich zaznamenal asistencie, vsietil víťazný gól pri triumfe oddýchnutého Toronta 4:2 na ľade Columbusu. Ten hral druhý zápas za dva dni. Do čierneho sa trafil aj Frederik Gauthier a náhradný brankár Garret Sparks urobil 27 zákrokov. Recept na neho našli Nick Foligno a Artemij Panarin, pre ktorého to bol 100. gól v NHL. Sergej Bobrovskij opustil duel s 25 zákrokmi a Blue Jackets prišli o vlastnú päťzápasovú sériu výhier. „Trávili sme čas v útoku, mali sme niekoľko šancí, no ich brankár chytal dobre,“ povedal John Tortorella. Martin Marinčin si za Toronto nezahral a do obrany sa vrátil uzdravený Igor Ožiganov.

Hviezdy duelu: 1. J. Tavares, 2. M. Marner, 3. G. Sparks (všetci TOR)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (MTL) 15:40 2 0 2 +1 0 4 1
Ch. Jaroš (OTT) 13:30 0 0 0 -1 5 0 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies