Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Eichel trénoval. Kedy by sa mohol vrátiť do akcie?

Hráči tímu Buffalo Sabres zažili na pondelkovom tréningu prekvapenie. A bolo príjemné, keď na ľad vykorčuľoval kapitán Jack Eichel. Hviezdny útočník urobil významný krok k návratu do akcie.

Eichel trénoval po prvýkrát od utrpenia zranenia hornej časti tela v zápase proti Islanders, ktorý sa odohral 31. decembra. Odvtedy vynechal dva zápasy a o jeho možnom návrate sa malo viac vedieť tento týždeň.

Hlavný tréner Phil Housley však po pondelkovom tréningu ešte nevedel povedať, kedy by sa mohol hviezdny Američan vrátiť do akcie. Povedal však, že viac bude vedieť v utorok. A práve v utorok majú Sabres na pláne ďalší zápas – proti New Jersey.

Eichel sa pripojil k spoluhráčom asi 20 minút po začatí tréningovej jednotky, pričom mal na sebe bežný tréningový dres. Zapájal sa do všetkých nácvikov s výnimkou tých, ktoré absolvovali kompletné formácie. Po tréningu pracoval na ľade ešte individuálne.

„Berieme to stále deň po dni, uvidíme, ako sa budem cítiť,“ povedal Eichel. „Je pre mňa pozitívom, že sa môj stav každým dňom zlepšuje. Chcem robiť všetko, čo môžem, aby som sa vrátil čo najskôr. Na druhú stranu, nechcete svoj návrat ani uponáhľať a situáciu si ešte zhoršiť.“

Eichel vedie Sabres so 49 bodmi, keď v prvých 40 zápasoch strelil 15 gólov a pridal 34 asistencií. Od 13. novembra začal hrávať s Jeffom Skinnerom a Samom Reinhartom, ktorí si sadli a pomohli Buffalu k bilancii 12-7-4.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies