Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Red Wings si za svojich potenciálnych voľných hráčov pýtajú veľa

Tím Detroit Red Wings má v zostave dvoch potenciálnych neobmedzených voľných hráčov, ktorí by pred prestupovou uzávierkou mohli budiť veľký záujem ostatných tímov. Tie však nakoniec môže odradiť vysoká cena.

Ansar Khan z MLive tvrdí, že Red Wings pýtajú za útočníka Gustava Nyquista a brankára Jimmyho Howarda voľbu v prvom kole draftu. Očakávajú pritom, že sa nenájde tím, ktorý by bol takúto voľbu ochotný za nich obetovať.

Khan dodáva, že Red Wings sa namiesto výmeny spomínaných hráčov prikláňajú skôr k snahe predĺžiť s nimi v priebehu budúceho mesiaca zmluvy. Uzávierka prestupového obdobia je pritom 25. februára.

„Červené krídla“ sa už dávno rozhodli, že chcú s Howardom podpísať novú zmluvu. Pravdepodobnejšie bolo, že by vymenili Nyquista. Ich záujem o predĺženie zmluvu aj s ním je pomerne nový.

Tridsaťštyriročný Howard má v tejto sezóne 91,7% úspešnosť zákrokov a bude jediným zástupcom tímu na zápas hviezd. O päť rokov mladí Nyquist v prvých 48 dueloch zaznamenal 11 gólov a 40 bodov. Obaja doteraz hrali v NHL len za Detroit.

Americký klub má ešte štyroch hráčov, z ktorých by v lete mohli byť neobmedzení voľní hráči. Obrancu Niklasa Kronwalla vymeniť nechce, osudy Thomasa Vaneka, Nicka Jensena a Lukea Witkowskiho sú zatiaľ otázne.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies