Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Slováci v NHL

Čo znamenajú výborné výkony Cehlárika pre Boston?

V prvej polovici sezóny si Boston musel poradiť s mnohými nepriazňami osudu, no napriek tomu je na pozícii prvej divokej karty. Na zaistenie postupu do play-off bude potrebovať silnú druhú polovicu sezóny. Pomôže mu k nej aj Peter Cehlárik?

Aby si tím zaistil play-off a v ňom mal šancu na väčší úspech, bude si musieť v druhej polovici zlepšiť ofenzívu, ktorá strieľa len 2,9 gólu na zápas. Pred prestupovou uzávierkou budú nejaké možnosti na trhu, no jedným z riešením by mohol byť aj mladý Slovák, ktorý sa počas prestávky udržoval v tempe v nižšej AHL.

Pred prestávkou stihol Cehlárik odohrať len tri zápasy, ale podal v nich výborné výkony a odniesol si z nich aj tri body za dva góly a asistenciu. Rozhýbal aj Davida Krejčího, čo bol pre Bruins tiež problém v prvých mesiacoch ročníka.

Cehlárik strávil víkend ešte v mužstve Providence, ale očakáva sa, že bude čoskoro povolaný späť do prvého tímu, potenciálne už dnes. Tím bude dúfať, že aj po prestávke pomôže dodať ofenzíve iskru.

Článok pokračuje pod reklamou

Dvadsaťtriročný rodák zo Žiliny by v takom prípade znamenal pre Boston vítané riešenie. Vzorka bola zatiaľ malá, ale ukázal počas nej aj zlepšenia, ktoré od neho tím potreboval, aby sa mohol jedného dňa stať pevnou súčasťou prvého tímu.

Ak by dokázal nadviazať na výkony z trojice zápasov, Bruins by nakoniec nemuseli byť ani agresívni na prestupovom trhu a nemuseli by míňať toľko cenných aktív. Druhý útok bol totiž nie len lepší, ale dokonca dominantný.

Za 21 minút, ktoré trio Cehlárik-Krejčí-DeBrusk odohralo pokope, prestrieľalo súperov 15:5. V prvých dvoch zápasoch malo puk v držaní 77 % času. Jednoducho, keď bol Cehlárik na ľade, stávali sa dobré veci a prišli aj dve výhry.

„Vyzerá to tak, že sa naučil, čo je potrebné na to, aby zostal na úrovni NHL, čo je vec, ktorú Bruins chcú. Ak dokáže pokračovať v takejto pozoruhodnej hre, Bruins by mohli zmeniť svoje plány pred prestupovou uzávierkou,“ skonštatoval Jamie Gatlin z Prime Time Sports Talk.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Johnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies