Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Sumáre

Flyers vyhrali štvrtý duel po sebe, Zajac doviedol k výhre Devils

Po zápase hviezd sa nám v pondelok vrátila NHL s atraktívnejšími, súťažnými zápasmi. Odohrali sa dva a z výhier sa v nich tešili New Jersey a Philadelphia, ktorá vyhrala štvrtý zápas po sebe. Najproduktívnejším hráčom noci bol Travis Zajac.

Hart doviedol Flyers k štvrtej výhre po sebe

Phil Varone, Travis Konecny a James van Riemsdyk sa presadili strelecky, aby doviedli Philadelphiu po prvýkrát v sezóne ku štvrtej výhre po sebe. Na domácom ľade si poradila so silným Winnipegom 3:1. Ku všetkým výhram v sérii prispel aj dvadsaťročný nováčik Carter Hart, ktorý v pondelok zneškodnil 31 striel vo svojom siedmom zápase od decembrového povolania. „Cítim sa na tejto úrovni dobre. Mantinely sú tu rovnaké, ľad je tu rovnaký, tak len treba vyjsť na ľad a hrať. Takýto prístup musím mať,“ skonštatoval Hart, ktorý so štvorzápasovou víťaznou sériou pred 21. narodeninami napodobnil Stevea Masona, Careyho Pricea, Kariho Lehtonena a Dana Blackburna. Ako jediný ho prekonal Jack Roslovic, ktorý v druhej tretine vyrovnával stav na 1:1. Nerozhodný stav prelomil Konecny, ktorý prihrával aj na góly van Riemsdyka. Hosťujúci Laurent Brossoit inkasoval tri góly z 31 striel. „Myslím si, že sme hrali fajn. Väčšinu zápasu sme mali navrch. Ich brankár však odchytal dobrý zápas,“ povedal náhradný brankár Jets.

Hviezdy duelu: 1. C. Hart, 2. T. Konecny, 3. J. van Riemsdyk (všetci PHI)

Devils potvrdili, že to na Penguins vedia. Zajac štvorbodový

New Jersey sa v tejto sezóne trápi, ale proti Pittsburghu je to vždy iný príbeh a zrazu všetko vychádza. Podobné to bolo aj v pondelok, keď Keith Kinkaid s 37 zákrokmi a Travis Zajac s gólom a troma asistenciami doviedli Devils k triumfu 6:3 a vylepšeniu bilancie v posledných siedmich zápasoch proti Penguins na 6-0-1. „Asi sa na nich vieme dobre pripraviť. Vždy proti nim podáme náš najlepší výkon,“ povedal Kinkaid, ktorého tím ukončil trojzápasovú sériu prehier. Okrem Zajaca sa presadilo ďalších päť rôznych hráčov – Pavel Zacha, Damon Severson, Brian Boyle, Blake Coleman a Kyle Palmieri. Z domácich hráčov skórovali Matt Cullen, Bryan Rust a Derick Brassard, ktorý bol v tretej tretine vylúčený do konca zápasu za narazenie. Pre zranenie zase duel nedohral Jack Johnson. Matt Murray inkasoval šesť gólov z 32 striel. Oba tímy strelili jeden gól vo vlastnom oslabení.

Pekná kombinácia Zachu s Boyleom v oslabení:

Hviezdy duelu: 1. T. Zajac, 2. B. Coleman, 3. P. Zacha (všetci NJD)




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zámorský novinár urobil rebríček Top 10 nádejí Blues: Sú v ňom obaja Slováci Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies