Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

AHL

Zápas hviezd má za sebou aj AHL: Finále rozhodli samostatné nájazdy + video

V pondelok sa v meste Springfield zo štátu Massachusetts odohral zápas hviezd nižšej Americkej hokejovej ligy. Víťazom tzv. All-Star Challenge sa sta výber Severnej divízie.

Aj v nižšej lige sa hrá turnaj, v ktorom si merajú sily štyri divízne výbery pri hre troch proti trom. Hrá sa však viac zápasov. Severná divízia turnaj ovládla vďaka výhre 1:0 po nájazdoch nad Atlantickou divíziou, keď sa vo štvrtej sérii nájazdov presadil Trevor Moore z Toronta.


Víťaz turnaja vyhral aj dva z troch zápasov pred finále – najskôr neuspel proti Pacifickej divízii, potom porazil Centrálnu a Atlantickú. V týchto troch zápasoch strelil Drake Batherson z Belleville päť gólov, a tak si vyslúžil post najužitočnejšieho hráča podujatia.

Článok pokračuje pod reklamou


Päťbodový turnaj zažil aj obranca Toronta Calle Rosen, ktorý nazbieral päť asistencií. Po štyri body si odniesli John Gilmour z Hartfordu (3+1), Denis Gurianov z Texasu (2+2), Andre Poturalski z Charlotte (1+3), Jacob Middleton zo San Jose (1+3), Sheldon Rempal z Ontaria (1+3) a Erik Brannström z Chicaga (0+4).

Najlepším brankárom bol Vítek Vaněček z Hershey, ktorý zastavil 18 z 20 striel v bráne Atlantickej divízie a mal priemer 1,06 inkasovaného gólu na zápas. Jeho krajan Josef Kořenář zo San Jose pre zmenu skončil najhoršie, keď inkasoval sedem gólov z 22 striel.

Slováci sa exhibície nezúčastnili.

Výsledky AHL All-Star Challenge:
Atlantická divízia – Centrálna divízia 3:1
Pacifická divízia – Severná divízia 4:2
Severná divízia – Centrálna divízia 4:2
Atlantická divízia – Pacifická divízia 5:2
Centrálna divízia – Pacifická divízia 5:3
Severná divízia – Atlantická divízia 4:1
Finále: Severná divízia – Atlantická divízia 1:0 SN

Užitočné:
Tabuľky AHL



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies