Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

O Panarina sa zaujíma niekoľko ambicióznych tímov

Tím Columbus Blue Jackets začína vo veľkom pociťovať záujem o služby hviezdneho útočníka Artemija Panarina, ktorý odmietol rokovať o novej zmluve pred skončením aktuálnej sezóny.

Pierre LeBrun z televízie TSN informuje, že generálny manažér Jarmo Kekalainen je zaneprázdnený prijímaním telefonátov od tímov, ktoré si chcú vylepšiť svoje šance pred bojmi o Stanleyho pohár.

„Jackets sa len pred pár dňami dozvedeli, že Panarin nepôjde rokovať o predĺžení zmluvy, ale za tých pár dní mi bolo povedané, že niekoľko silných tímov už kontaktovalo Columbus, aby zistili, čo sa deje, aká by mohla byť cena a jednoducho rozbehli konverzácie,“ poznamenal LeBrun.

Panarin sa môže stať 1. júla neobmedzeným voľným hráčom a už pred sezónou povedal, že rokovať o zmluve s Columbusom nebude pred koncom sezóny. Existovala nádej, že vydarené výkony jeho aj tímu pomôžu zmeniť jeho názor. V pondelok však jeho agent definitívne povedal, že sa tak nestane.

Hodnota hviezdneho Rusa je veľká pre Columbus, ktorý patrí medzi tímy s veľkými cieľmi. Na druhú stranu, tím by o neho v lete mohol prísť bez náhrady. Preto sa momentálne nevie, či sa tím prikloní k jeho zotrvaniu alebo k výmene pred prestupovou uzávierkou.

Ešte v lete sa špekulovalo, že Panarin by chcel vymeniť Columbus za atraktívnejšie destinácie. Údajne bol jeho prvou voľbou tím New York Rangers, ale spájal sa aj s Islanders, Kings, Lightning, Panthers a Stars. V súčasnosti sa hovorí aj o záujme Bostonu či Chicaga, v ktorom debutoval v NHL.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies