Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Matthewsov agent príde do Toronta. Rokovania sa zintenzívňujú

Agent Austona Matthewsa Judd Moldaver bude cez týždeň v Toronte, aby pokračoval v rokovaniach s Maple Leafs o novej zmluve. Stále je potrebné urobiť nejakú prácu, ale podľa Pierra LeBruna sa strany približujú k dohode.

Od nasledujúcich týždňov sa očakáva, že rokovania naberú na obrátkach. Už skôr počas týždňa vyšli informácie, že nová zmluva by nemusela byť osemročná, ale kratšia. LeBrun aj v sobotu povedal, že najpravdepodobnejšia je päť alebo šesťročná zmluva.

„Nechám Kylea Dubasa a manažment tímu, aby to doriešili s mojim agentom a našli niečo, čo by fungovalo. Nie je tajomstvom, že tu máme platový strop, takže treba hľadať niečo, čo bude fungovať pre obe strany,“ poznamenal samotný Matthews. „Nechávam to na nich a ja budem jednoducho hrať len hokej. Keď to bude dokončené, tak to bude dokončené a pohneme sa ďalej.“

Hviezdny americký útočník, ktorý zaznamenal v prvých 36 zápasoch sezóny 45 bodov (22+23), by bol rád, ak by sa Maple Leafs podarilo udržať pohromade celé jadro mužstva.

„Máme tu veľa skvelých hráčov, veľa mladých hráčov, pevné jadro, takže chceme byť skvelým tímom a tímom, na ktorý bude toto mesto hrdé. Chceme dosiahnuť náš hlavný cieľ, takže udržanie tohto jadra bude toho veľkou súčasťou,“ dodal.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies