Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Crawford trénoval, ale istý si návratom nie je

Brankár Corey Crawford absolvoval v pondelok svoj prvý tréning s tímom Chicago Blackhawks za takmer dva mesiace. Tým, kedy by sa mohol vrátiť do akcie, si však stále nie je istý.

„Cítim sa skvelo, som späť v normále. Je pekné byť znova na ľade a trénovať v spoločnosti spoluhráčov. Áno, cítim sa dobre. A to je momentálne tá najdôležitejšia vec,“ povedal Crawford po tridsaťminútovej záťaži.

Tridsaťštyriročný kanadský brankár pauzuje od 16. decembra, kedy po súboji s Evanderom Kaneom zo San Jose do neho vrazil spoluhráč Dylan Strome a spôsobil mu otras mozgu.

Crawford by najradšej naskočil do brány okamžite, ale zatiaľ o tom ešte s doktormi ani tímom nehovoril. Tréner Jeremy Colliton povedal, že do Bostonu, kde Chicago čaká duel v utorok, nepocestuje. Účasť brankárskej jednotky na tréningu ho však potešila.

Crawford má v tejto sezóne bilanciu 6-14-2 s 90,2% úspešnosťou zákrokov a priemerom 3,28 inkasovaného gólu na zápas. Aj vlani utrpel otras mozgu, pre ktorý vynechal 47 duelov. Ten aktuálny sa tak vážne neprejavoval.

„Len sa snažím byť trpezlivý a veriť, že to nebude trvať dlho. Je pekné byť späť v normále. Budem pokračovať v práci. Dúfajme, že sa nič zlé nevyskytne a že sa už od teraz budem cítiť len dobre,“ poznamenal.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies