Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Generálny manažér Hurricanes si nie je istý, či sú veľké zmeny potrebné

Generálny manažér Caroliny Don Waddell v pondelok oznámil, že jeho tím sa blíži k rozhodnutiu o tom, ako bude pristupovať k tohtoročnej prestupovej uzávierke.

Waddell povedal, že Hurricanes sa rozhodli počkať na ukončenie aktuálneho výjazdu, aby zhodnotili situáciu a pripravili si akčný plán pred 25. februárom.

Je všeobecne známe, že z hráčov Caroliny púta pozornosť útočník Micheal Ferland, ktorému končí zmluva, ale ktorého by si tím mohol udržať, pretože je stále v nádejnom boji o play-off.

„Vieme, že s ním nemusíme byť schopní podpísať novú zmluvu, ale ak ho máme vymeniť, musíme za neho nájsť tú správnu protihodnotu,“ poznamenal Waddell.

Článok pokračuje pod reklamou

Ako jedna z potenciálnych posíl sa javí center, ktorý dokáže hrať aj defenzívne.

„Play-off sme nehrali asi deväť rokov, takže postup by bol skvelý a pokúsime sa urobiť všetko preto, aby sme postúpili. Vždy sme hovorili, že chceme centra, ale Jordan Staal urobil za ostatný týždeň veľký pokrok. Góly strieľame, ale na vhadzovaniach sme 23. v lige. Jordan je v tom jedným z najlepších hráčov, takže jeho návrat by túto dieru mohol zaplátať,“ povedal Wadell.

Staal absentuje od 22. decembra pre zranenie hodnej časti tela. Dovtedy mal 56,1% úspešnosť na vhadzovaniach. Celková úspešnosť tímu je 48,7%.

Waddell už jednu výmenu urobil a do ďalšej sa nebude hrnúť bezhlavo. Chce postúpiť do play-off, ale zároveň nechce ohroziť budúcnosť. To zrejme vylučuje možnosť výmeny voľby v prvom kole draftu.

„Momentálne hráme tak, že ak v tom budeme pokračovať aj naďalej, tak si nie som istý tým, či vôbec potrebujeme robiť veľa zmien. Vždy je dobré mať v zostave hĺbku, ale opäť platí, že o akvizícii hráča rozhoduje cena,“ dodal Waddell.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies