Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Flyers nezískali Talbota len ako mentora pre Harta

Generálny manažér tímu Philadelphia Flyers, Chuck Fletcher, v sobotu povedal, že akvizícia brankára Cama Talbota je krok, ktorý urobil s touto a budúcou sezónou v mysli.

Fletcher si myslí, že Talbot s nováčikom Carterom Hartom dokážu vytvoriť brankársky tandem, ktorý dokáže doviesť Flyers do play-off.

Dvadsaťročný Hart sa stal jednotkou tímu, keď štartoval v 12 z posledných 15 zápasov, pričom má v tomto ročníku bilanciu 12-6-1 s 92,1% úspešnosťou zákrokov. Talbot mal v Edmontone bilanciu 10-15-3 s 89,3% úspešnosťou zákrokov a do Philadelphie prišiel robiť dvojku.

„Myslím si, že je dôležité to, že sme pridali ďalšieho kvalitného hráča. Od dnes máme 25 zápasov v 50 dňoch. Ešte nám chýba odohrať veľa hokeja a chceme sa uistiť, že budeme chránení,“ poznamenal Fletcher.

Článok pokračuje pod reklamou

Talbot, ktorý sa k tímu pripojí až po víkende, sa stane aj oporou Harta, s ktorým sa počas posledných dvoch rokov spoločne pripravovali na sezónu. Hart sa dokonca pred svojím prvým zápasom v NHL na neho obrátil s pár otázkami. Jeho osobná prítomnosť bude pre mladíka lepšia.

„Je to skúsený človek. V tejto lige bol mnoho rokov elitným brankárom. Bude cool vidieť zblízka všetko, čo robí počas ročníka, ako sa správa ako profesionál. V lete vidím niečo z toho, čo robí a jeho pracovná disciplína je neskutočná,“ povedal Hart.

Talbot, ktorému v lete končí kontrakt, nepríde do Philadelphie len aby robil mentora. Flyers majú pre budúcu sezónu pod zmluvou okrem Harta aj Alexa Lyona a Felix Sandströma. Je možné, že by si ho tím udržal pre potreby prvého tímu aj pre budúci ročník, a preto si ho chce najskôr otestovať.

„Cam je brankárom, ktorý zažil úspechy, ale pre nás je toto šanca vidieť ho, ako sa mu bude dariť v oranžovo-čiernom drese. Je to jednoduché, je to kalkulovaný risk. Dáva mi perfektný zmysel, aby sme spoznali Cama a Cam spoznal nás. Ak k nám zapasuje, môžeme ísť spolu ďalej. Ak nie, tak nie. Je to jednoduché,“ skonštatoval Fletcher.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies