Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Špekulácie

Senators a Jets rokovali osobne. Duchene ani Stone sedieť nebudú

Tím Ottawa Senators neplánuje nechať sedieť potenciálnych neobmedzených voľných hráčov Matta Duchenea, Marka Stonea ani Ryana Dzingela na tribúne v posledných dňoch pred prestupovou uzávierkou.

Podľa Darrena Dregera z TSN sa všetci traja predstavia v utorkovom zápase proti Chicagu, ako aj vo štvrtkovom zápase proti New Jersey a v piatkovom proti Columbusu. Potenciálne zranenie by pritom mohlo byť prekážkou výmeny.

Dreger tiež tvrdí, že ak sa nestanú nečakané zmeny na poslednú chvíľu, Duchene Ottawu pred pondelkovou uzávierkou opustí. Senators sa stále snažia dohodnúť aspoň so Stoneom. A hoci Dzingel je v úzadí, tímy vraj o neho majú tiež záujem.

Je výmena medzi Senators a Jets pravdepodobnejšia?

Denník Winnipeg Free Press informuje, že generálny manažér Ottawy Pierre Dorion a jeho kolega z Winnipegu, Kevin Cheveldayoff, sa v nedeľu stretli osobne, aby sa rozprávali o spomínanej trojici útočníkov a ich dostupnosti na výmenu.

Článok pokračuje pod reklamou

Jets sa už dlhšie spájajú najmä s Ducheneom a Stoneom, pretože pri svojich ambíciách majú snahu posilniť si pred play-off ofenzívu. Osobné stretnutie tieto špekulácie len povýšilo na novú úroveň a mnohí sa pýtajú, či by mohla byť výmena na spadnutie.

Dorion, jeho asistent Peter MacTavish a riaditeľ profesionálneho skautingu Jim Clark pritom strávili vo Winnipegu štyri dni, aby sledovali zápasy Jets, ale aj záložného tímu Manitoba Moose z nižšej AHL.

Z nižšieho tímu by Senators mohli lákať nádejný brankár Eric Comrie a talentovaný obranca Sami Niku, ktorý bol dokonca cez víkend povolaný, aby si v sobotu zahral proti Senators. Pre tím z hlavného mesta Kanady to tak bola výborná príležitosť pozrieť si ho na úrovni NHL.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies