Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Elliott bude štartovať pod holým nebom. Hart sa to snaží brať s nadhľadom

V sobotu sa uskutočni zápas pod holým nebom, v ktorom si v rámci Štadiónovej série zmerajú sily dvaja rivali z Pennsylvánie, Philadelphia Flyers a Pittsburgh Penguins. Fanúšikovia ešte pár dní predtým rozmýšľali, koho domáci pošlú do brány.

Mladík Carter Hart sa v ostatných týždňoch stal oporou tímu a doviedol ho späť do boja o play-off. Nakoniec však bude v sobotnom zápase len na lavičke. Po tom, čo v posledných dvoch zápasoch zakaždým striedal, dostane šancu veterán Brian Elliott, pre ktorého pôjde o prvý štart po zranení.

„Hoci je to zápas pod holým nebom, ide pre nás o kľúčové dva body,“ povedal Hart. „V posledných dvoch zápasoch som nepodal najlepšie výkony a Brian v oboch dueloch podal dobrý výkon, keď ma nahrádzal. Je to tak, ako to je, nemôžete to mať pod kontrolou.“

„Kontrolovať môžete to, ako na to zareagujete. Je to sklamanie, ale musíte to zobrať tým správnym spôsobom a nenechať to, aby vás to zrážalo dole. Musíte sa vrátiť pripravení pracovať. Máme pred nami ešte veľa hokeja a na to sa treba zamerať.“

Flyers strácajú osem bodov na druhú divokú kartu vo Východnej konferencii, ktorú okupuje práve Pittsburgh. Pred debutom Harta bola pritom Philadephia na poslednom mieste konferencie. Aj preto bolo rozhodnutie nechať ho sedieť náročné.

„V mojom srdci bolo ľahké vybrať si Cartera. Ale z pohľadu toho, čo je správne pre tím, som si myslel, že nakoniec bude toto to pravé rozhodnutie. Ak by sme ho robili na základe minulotýždňovej výkonnosti, pravdepodobne by chytal Carter,“ poznamenal tréner Scott Gordon.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies