Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Video

Video: Nathan Bastian skóroval premiérovo v druhom zápase NHL

Nathan Bastian využil svoju veľkú postavu a prekonal Careyho Pricea šikovnou tečou zblízka, aby si pripísal prvý gól v NHL. Mal z neho obrovskú radosť, ktorú znásobil fakt, že ním pomohol New Jersey zdolať doma Montreal 2:1.

Dvadsaťjedenročný kanadský krídelník zaznamenal svoj prvý gól i bod už v druhom zápase NHL. V 13. minúte ním posielal Devils do vedenia 1:0. Vyhlásili ho za druhú hviezdu duelu, v ktorom odohral takmer 16 minút aj s tromi strelami a „pluskou“.

Ligový debut absolvoval rodák z Kitcheneru 19. januára tohto roka v zápase proti Anaheimu. Tím z Newarku ho draftoval v roku 2016 v druhom kole z celkového 41. miesta.

„Tečovanie striel je jednou z tých zručností, ktoré ovláda prakticky každý hráč. Považujem sa za robustného hráča, ktorý je silný v predbránkovom priestore, čo je mojou výhodou. Niekedy sa vám podarí usmerniť puk do brány, niekedy nie. Ja som mal šťastie, že ten môj prešiel pomedzi Priceove nohy,“ povedal Bastian.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies