Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
«

Správy z NHL

Ducks oficiálne podpísali so Silfverbergom novú zmluvu

Tím Anaheim Ducks v sobotu oficiálne oznámil podpis novej päťročnej zmluvy so švédskym útočníkom Jakobom Silfverbergom. V kalifornskom klube ho udrží až do konca sezóny 2023/24.


Dvadsaťosemročný pravý krídelník sa mohol stať 1. júla neobmedzeným voľným hráčom. Tím nezverejnil hráčov plat, ale podľa Cap Friendly a prvotných informácií Darrena Dregera z TSN bude zarábať 5,25 milióna amerických dolárov ročne.

Rodák z Gävle by mal mať v novej zmluve aj čiastočnú klauzulu o nevymeniteľnosti, ktorá začne platiť už v júli tohto roka. Umožní mu v prípade potreby predložiť zoznam 12 tímov, do ktorých by nechcel byť vymenený. Celková hodnota kontraktu je 26,25 milióna dolárov.

Silfverberg odohral v tejto sezóne, jeho šiestej v Anaheime, 56 zápasov so ziskom 24 bodov (6+18). Od príchodu do tímu z Ottawy, ktorá ho draftovala v roku 2009 z 39. miesta, absolvoval v drese Ducks 427 duelov s bilanciou 99 gólov a 115 prihrávok.

Článok pokračuje pod reklamou

„Hrám tu takmer celú kariéru a mám to tu naozaj rád. Narodil sa mi tu syn a moja manželka to tu tiež miluje. Odhliadnuc od tejto sezóny, toto je víťazná organizácia. Do piatich rokov budeme opäť konkurencieschopní. Teším sa na budúcnosť,“ vyhlásil Silfverberg po podpise zmluvy.

„Je typ hráča, za ktorého som rád, že ho máme v mužstve. Je veľmi súťaživý v každom zápase. Naozaj ma ohromil, odkedy som na lavičke tímu. Má skvelé vodcovské schopnosti. Nemá rád prehry a nezmieri sa s nimi,“ povedal o Silfverbergovi generálny manažér a dočasný tréner Bob Murray.

Anaheimu sa moc nedarí ani po tom, ako 10. februára vyhodil hlavného trénera Randyho Carlylea. Pod Murraym má tím bilanciu 3-6-0 a na postupové miesto stráca 13 bodov.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Český velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecĎalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies