Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Provokácia? Marchand sa nevie dočkať novej zmluvy Marnera

Mitcha Marnera a Toronto Maple Leafs čakajú v lete rokovania o novej zmluve. Mladý útočník podáva skvelé výkony, a tak prinútil zamyslieť sa nad jeho situáciou aj Brada Marchanda zo znepriateleného Bostonu.

Marner zaznamenal gól a dve asistencie pri pondelkovej výhre Toronta 6:2 nad Calgary. Oddelenie NHL pre styk s verejnosťou následne publikovalo tweet, na ktorom poznamenalo, že mladík sa stal prvým hráčom Maple Leafs, ktorý dosiahol 80-bodovú sezónu od ročníka 2013/14 a že sa stal len ôsmym hráčom klubovej histórie, ktorý to dokázal nanajvýš v 66 zápasoch.

Marchand na to reagoval zo svojho účtu na Twitteri špekuláciou o tom, aká bude ročná hodnota Marnerovho nového kontraktu. „Neviem sa dočkať, keď uvidím zmluvu tohto chlapca... 12 miliónov ročne??“ napísal.

Ligový účet na to odpovedal animáciou Marnerovej matky Bonnie, ktorá dávala oba palce nahor.

Článok pokračuje pod reklamou

Pri Marchandovi nie je jasné, či svojmu súperovi taký kontrakt dopraje alebo skôr dopraje komplikácie, ktoré by malo Toronto s platovým stropom pri takej zmluve.

Samotný Marner reagoval na Marchandov tweet pre novinárov takto: „Je to cool. Ale viete, že ja sa na to príliš nekoncentrujem. Ako som povedal predtým, nechávam to na agenta a Kylea.“

Marner tiež povedal, že sa mimo ľadu s Marchandom nestretol a o svojej situácii sa s ním nerozprával. Kanadskí novinári sa na názor opýtali aj Austona Matthewsa, ktorý v tomto roku podpísal päťročnú zmluvu s ročným platom 11,6 milióna dolárov.

„Neviem, čo chcete, aby som povedal... Pokiaľ ide o tweet samotný, podľa mňa bol celkom vtipný. Som si istý, že ako ste povedali, z polovice išlo o provokáciu a z polovice je za tým veľa pravdy,“ odvetil Matthews.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies