Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Sumáre

Marinčinov tím neudržal vedenie, Fleury vyrovnal legendu, veľký obrat Blues

V stredu sa v kanadsko-americkej NHL odohrali štyri zápasy. Z víťazstva sa tešili Washington, Vancouver, St. Louis a Vegas. V akcii sme videli aj jedného Slováka.

Edler zakončil v predĺžení obrat Canucks, Marinčin nebodoval

Alex Edler skóroval vo štvrtej minúte predĺženia, aby Vancouver zavŕšil dokonalý obrat víťazstvom 3:2 nad Torontom, ktoré zdolal v 10. z posledných 11 domácich vzájomných duelov. Canucks boli po dvoch tretinách na ceste za štvrtou prehrou po sebe, keď prehrávali o dva góly. Loui Eriksson a Josh Leivo však stratu zmazali. Jacob Markström pomohol k triumfu 30 zákrokmi a pri víťaznom góle si pripísal aj asistenciu. Dve si z duelu odniesol Adam Gaudette. Maple Leafs viedli po góloch obrancov Morgana Riellyho a Rona Hainseyho, ale prvýkrát v sezóne prehrali duel, v ktorom viedli po dvoch tretinách. Frederik Andersen ho ukončil s 29 zákrokmi. V drese Toronta sme videli aj slovenského obrancu Martina Marinčina, ktorý si pripísal jeden plusový bod počas 13 minút, ktoré strávil v akcii. Prezentoval sa aj jedným bodyčekom a dvoma blokmi.

Edlerov víťazný gól v predĺžení:

Hviezdy duelu: 1. A. Edler (VAN), 2. J. Markström (VAN), 3. F. Andersen (TOR)

Článok pokračuje pod reklamou

Holtby, Ovečkin pomohli Capitals zdolať Flyers

Braden Holtby zastavil 27 striel, aby zaknihoval svoje 250. víťazstvo v kariére s druhým najmenším počtom odchytaných duelov (409) v ligovej histórii po Kenovi Drydenovi (381). „Je to šialené, keď sa to tak vezme. Ale mal som šťastie, že som bol v dosť dobrých mužstvách,“ poznamenal. Alex Ovečkin sa gólom a asistenciou priblížil na rozdiel bodu k méte 1 200 bodov a Washington uspel vo Philadelphii 5:3, aby si predĺžil sériu výhier na päť duelov. Gól a asistenciu zaznamenal aj Nicklas Bäckström, k návratu do čela Metropolitnej divízie pomohli gólmi aj Brett Connolly, Tom Wilson a Andre Burakovsky. Flyers strieľali góly až za stavu 0:5. Prvý gól kariéry vsietil Philippe Myers a po ňom sa do čierneho trafili aj dvojbodový Claude Giroux a Scott Laughton. Brian Elliott inkasoval štyri góly z 19 striel, Cam Talbot jeden zo 16. Philadelphia stráca na postupovú pozíciu stále sedem bodov.

Hviezdy duelu: 1. A. Ovečkin (WSH), 2. N. Bäckström (WSH), 3. C. Giroux (PHI)

Blues zvrátili v poslednej minúte zápas proti Ducks

St. Louis sa po prvýkrát vo svojej histórii podarilo otočiť zápas základnej časti v normálnom hracom čase, v ktorom ešte 90 sekúnd pred koncom prehrávalo. V posledných 64 sekundách tretej tretiny sa o to zaslúžili Robert Thomas a Alex Pietrangelo, ktorých góly znamenali výhru 5:4 nad Anaheimom. Pre Thomasa išlo o druhý gól v zápase, Pietrangelov gól bol 22. víťazný, čím vyrovnal klubový rekord Ala MacInnisa. K ukončeniu krátkej série dvoch prehier po sebe pomohli gólmi aj navrátilec Brayden Schenn a Ryan O’Reilly. Jordan Binnington čelil 27 strelám, z ktorých ho prekonali Nick Ritchie, Rickard Rakell, Jaycob Megna a Adam Henrique. Troy Terry nazbieral tri asistencie. V bráne Ducks, ktorí sa snažili vyhrať tretí zápas po sebe, stál John Gibson. Duel opustil s 28 zákrokmi.

Pietrangelov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. A. Pietrangelo (STL), 2. T. Terry (ANA), 3. R. O'Reilly (STL)

Vegas natiahlo sériu sebe i Calgary

Vegas natiahlo svoju víťaznú sériu na päť zápasov, keď si v stredu poradilo s Calgary tesne 2:1. Golden Knights viedli po góle Sheu Theodorea z deviatej minúty prvej tretiny, ale v druhej dvadsaťminútovke o vedenie prišli. Hrdinom sa nakoniec stal Deryk Engelland, ktorý svojím prvým gólom od 6. decembra prelomil nerozhodný stav v 50. minúte duelu. William Karlsson asistoval pri oboch góloch, Mark Stone pri jednom. Bol to jeho druhý bod od výmeny. Marc-Andre Fleury, ktorý so 437. triumfom kariéry vyrovnal na 8. mieste historického poradia Jacquesa Planteho, zneškodnil 33 striel a ako jediný ho pokoril Travis Hamonic. David Rittich podal tiež dobrý výkon a duel opustil s 36 zákrokmi. Jeho tím prehral po dlhšej víťaznej sérii posledné tri zápasy.

Hviezdy duelu: 1. D. Engelland, 2. S. Theodore, 3. M. Fleury (všetci VGK)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Marinčin (TOR) 13:04 0 0 0 +1 0 0 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies