Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Sather potvrdil koniec. Nahradí ho Messier alebo Yzerman?

Glen Sather potvrdil informácie zámorských „insiderov“ a vo štvrtok oznámil, že po sezóne opustí post prezidenta tímu New York Rangers. Okamžite sa začali riešiť možní adepti na jeho nahradenie.

„Určite by som bol spokojnejší, ak by sme vyhrali Stanleyho pohár. Mali sme na to príležitosť, ale tri prehry v predĺžení vo finále v L.A.... (2014, pozn. red.), to ľutujem najviac,“ priznal Sather, ktorý zostane v tíme ako poradca.

Jeho najbližšou úlohou bude pomôcť nájsť Jamesovi Dolanovi svojho nástupcu. Tvrdí, že ideálne by bolo, ak by bol vymenovaný ešte pred draftom, ktorý sa uskutoční 21. júna.

John Shannon zo Sportsnet už našiel aj troch horúcich adeptov – Johna Davidsona, Marka Messiera a Stevea Yzermana.

Článok pokračuje pod reklamou

Davidson je prezidentom hokejových operácií Columbusu od roku 2012 po tom, čo strávil viac ako šesť rokov vo vedení St. Louis.

Yzerman strávil osem rokov v pozícii generálneho manažéra Tampy Bay. Po tom, ako prácu odviedol na Floride, je o jeho služby veľký záujem prakticky u každého tímu.

Messier je možnosť, ktorá by sa páčila hádam každému fanúšikovi Rangers. V tíme strávil 10 sezón, bol jeho kapitánom a v roku 1994 ho doviedol ku Stanleyho poháru. Má aj skúsenosti z manažmentu.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies