Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Ďalšia sezóna bez play-off si vybrala daň. Panthers vyhodili trénera

Tím Florida Panthers krátko po skončení základnej časti tejto sezóny oznámil, že prepustil svojho hlavného trénera. Po dvoch rokoch sa končí pôsobenie v Sunrise pre Boba Boughnera, ktorý opúšťa klub spolu s jeho asistentom Paulom McFarlandom.

Štyridsaťosemročný Boughner nedokázal s tímom ani raz postúpiť do play-off, pričom na jeho lavičke zaznamenal bilanciu 79-62-22. Florida nazbierala 86 bodov a tretí rok po sebe si nezabojuje o Stanley Cup. Skončila na 28. mieste v lige s 273 inkasovanými gólmi. Nepomohli jej ani výkony 90-bodových Aleksandera Barkova a Jonathana Huberdeaua.

„Bolo to náročné rozhodnutie. Nenaplnili sa naše očakávania, za čo sme aj my zodpovední. Dospeli sme k záveru, že toto je pre náš mladý tím prvý nevyhnutný krok. Budeme hľadať nového a úspešného trénera, ktorý nás posunie vpred. Ďakujeme Bobovi aj Paulovi za ich tvrdú prácu a oddanosť a želáme im aj ich rodinám len to najlepšie do budúcna,“ vyhlásil pre klubový web generálny manažér Dale Tallon

Nástupca Boughnera, ktorý v NHL pracoval aj ako asistent trénera v Columbuse a San Jose, bude už šiestym hlavným trénerom Panthers od roku 2013. Bez kormidelníkov sú aktuálne aj Anaheim, Edmonton, Los Angeles, Ottawa, Philadelphia a St. Louis.

Okrem Boughnera prišli v tejto sezóne o prácu ďalší siedmi hlavní tréneri v NHL: Guy Boucher (Senators), Randy Carlyle (Ducks), Dave Hakstol (Flyers), Todd McLellan (Oilers), Mike Yeo (Blues), Joel Quenneville (Chicago Blackhawks) a John Stevens (Kings).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies