Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Špekulácie

Pittsburgh by v lete mohli čakať veľké zmeny

Tím Pittsburgh Penguins v minulej sezóne nedokázal postúpiť cez druhé kolo, no tento rok mu stopku vystavil už prvý oponent v play-off. Islanders ho pritom vyradili v štyroch zápasoch. Je preto možné očakávať, že mužstvo v lete postihnú zmeny.

Generálny manažér Jim Rutherford sa nikdy nebál robiť veľké zmeny a je možné, že toto leto ich urobí hneď niekoľko. Je jasné len to, že Sidney Crosby je nedotknuteľný a Jevgenij Malkin tiež nepôjde nikam.

Podľa Emily Kaplanovej a Chrisa Petersa z ESPN by mali v klube pravdepodobne zostať aj Matt Murray, Jake Guentzel, Bryan Rust a Kris Letang. Rob Rossi z The Athletic, navyše, tvrdí, že podpis novej zmluvy s Murraym bude letnou prioritou Penguins. Tá aktuálna končí brankárovi po budúcej sezóne.

Budúcnosť ostatných hráčov je doširoka otvorená. Je možné, že Rutherford vymení jedného alebo dvoch obrancov, pričom adeptom na výmenu môže byť Olli Määttä, ak by Penguins preferovali udržanie Erika Gudbransona.

Útočník Patric Hörnqvist už zase mladší nebude, ale jeho výmenu komplikuje „cap-hit“ 5,3 milióna dolárov platný ešte ďalšie štyri sezóny. S odchodom z Pittsburghu sa už dlhšie spája aj meno útočníka Phila Kessela a špekulácie budú pravdepodobne pokračovať aj v lete.

„Neviem. Liga sa neustále mení. Hráči sú vymieňaní. Uvidíme, čo sa stane,“ poznamenal Kessel, ktorý dostal otázku, či v lete očakáva svoju výmenu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies