Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

T.J. Oshie má za sebou operáciu, prezradil tréner Capitals

Neoficiálne správy sa potvrdili – skúsený útočník T.J. Oshie z Washingtonu utrpel zlomeninu kľúčnej kosti. Hlavný tréner Todd Reirden však v nedeľu prezradil aj to, že už absolvoval operáciu.

Reirden povedal, že jeho zverenec absolvoval operáciu už v piatok a jeho absencia bude neurčitá. Vzhľadom na charakter zranenia je však málo pravdepodobné, že by sme ho uvideli do konca play-off ešte v akcii. Tréner však túto možnosť vylúčiť s určitosťou nechcel.

„Nemám presnú dĺžku absencie. Viem však, že T.J. Oshie urobí všetko, čo môže. My práve teraz nie sme ochotní to časovo nejako ohraničovať. Veľa vecí sa vyvíja odlišne, pokiaľ ide o to, ako sa zotavujú a nezotavujú. Viem, že T.J. dáva do všetkého všetko a prinajmenšom je to skvelá osoba, ktorá by sa mohla pohybovať po našej šatni,“ poznamenal Reirden.

Oshie bol v základnej časti piatym najproduktívnejším hráčom Capitals, keď v 69 zápasoch nazbieral 54 bodov (25+29). V minuloročnom play-off nazbieral 21 bodov (8+13) v 24 dueloch, v prvých štyroch dueloch tohtoročného si pripísal gól a asistenciu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies