Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Stars chcú doma uzavrieť sériu, Capitals na Barryho Trotza ešte nemyslia

Jozef Struhár  
22.04.2019

Ďalšie dva zápasy, v ktorých môžeme spoznať postupujúcich do druhého kola play-off, sa odohrajú v pondelok. Carolina bude hostiť Washington a Dallas privíta Nashville.

01:00 Carolina – Washington 2:3

Washington sa v druhom kole play-off môže stretnúť s Islanders vedenými Barrym Trotzom, trénerom, ktorý vlani doviedol Capitals k Stanleyho poháru. Tím z hlavného mesta USA však nad tým ešte nerozmýšľa, pretože postupový mečbal nebude proti Caroline ľahké využiť ani napriek tomu, že v poslednom zápase triumfoval hladko 6:0.

„Nemyslíme o budúcom súperovi, snažíme sa ešte dostať cez toho súčasného,“ povedal tréner Todd Reirden. „Urobili by sme veľkú chybu, ak by sme si mysleli, že zajtra nebudeme potrebovať minimálne taký výkon ako v piatom zápase. Hurricanes budú najzúfalejším tímom, aký som videl a budú pripravení zareagovať na výkon, s ktorým neboli spokojní.“

Šiesty zápas hostia Hurricanes, ktorí predošlé dva domáce zápasy využili na to, aby zmazali stratu 0:2 na zápasy, pričom hosťom umožnili streliť dokopy len jeden gól. Teraz sú pripravení dokázať to opäť a avizujú podstatne lepší výkon ako predviedli cez víkend.

Článok pokračuje pod reklamou

„V sériách play-off sa ich smerovanie mení často. My teraz musíme v šiestom zápase nasmerovať momentum naším smerom,“ skonštatoval Justin Williams, ktorého tím by opäť mohol hrať bez Andreja Svečnikova. Ten síce dúfal v návrat, ale tréner nechce riskovať. Rozhodnutie padne v pondelok.

02:30 Dallas – Nashville 3:2

Nashville prehral domáci zápas číslo päť a teraz čelí vypadnutiu. V pondelok sa však pokúsi vynútiť siedmy zápas druhým víťazstvom v Dallase v sérii. V prospech Predators pritom hrajú skúsenosti z takýchto situácií. Za takéhoto stavu vyhrali šiesty zápas v roku 2018 i 2016, v ktorom dokázali sériu aj otočiť.

„Myslím si, že skúsenosti, ktoré máme, nás v takýchto situáciách trochu zoceľujú. Nezatočí sa nám z toho hlava, už sme to zažili, “ povedal tréner Peter Laviolette, ktorý chce od svojich zverencov vidieť lepšie pokrývanie defenzívy a prácu s pukom. „V minulom zápase sme urobili päť veľkých chýb a všetkých päť viedlo ku gólu v našej bráne.“

Stars sa budú snažiť nadviazať na víťazstvo 5:3 zo soboty, aby vyhrali svoju prvú sériu play-off od roku 2016, keď postúpili po šiestich zápasoch cez Minnesotu. Sú v dobrej pozícii, ale vedia, že to nebude ľahké. Sebavedomie im však nechýba.

„Pracujeme tvrdo na našej hre od zápasu hviezd, prešli sme si v sezóne vrcholmi aj pádmi. Preto si myslím, že sme na toto pripravení. Samozrejme, že zajtra budeme chcieť túto sériu uzavrieť,“ uviedol obranca John Klingberg.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies