Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Video

Divoká sekvencia v St. Louis: Tri rýchle góly z troch striel na bránu + video

Séria medzi tímami St. Louis Blues a Dallas Stars bolo tou, od ktorej sa v druhom kole play-off očakávalo najmenej gólov. To však neznamená, že v nej neuvidíme aj výnimočné ofenzívne momenty. Jeden taký priniesol aj sobotný duel.

Stars v ňom vyrovnali stav série na 1:1, keď triumfovali pomerom 4:2. Až štyri góly pritom padli v prvej tretine a tri v rozmedzí minúty a 12 sekúnd.

Všetko odštartovala potýčka medzi Jamie Bannom a Vladimirom Tarasenkom, ktorí boli vzájomne vylúčení za hrubosť. Od 14. minúty sa tak hralo vo štvorici na oboch stranách.

Trvalo len 35 sekúnd a Miro Heiskanen po peknej akcii s Matsom Zuccarellom a Roopeom Hintzom zvýšil vedenie hostí na 2:0. O 46 sekúnd neskôr presnou strelou zápästím znížil stav Colton Parayko, ale o 26 sekúnd neskôr obnovil dvojgólové vedenie Stars Mattias Janmark.

Keď si Benn s Tarasenkom sadali na trestnú lavicu, na ukazovateli skóre svietilo 0:1. Keď sa vracali na ľad, zrazu to bolo 1:3. Aby toho nebolo dosť, tri rýchle góly padli z troch striel po sebe.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies