Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Dallas sa už nechce vracať do St. Louis. To dnes bude hrať o prežitie

Dnes sa v play-off Národnej hokejovej ligy odohrá len jeden zápas. Sily si v ňom zmerajú Dallas a St. Louis, ktoré sa bude snažiť zabrániť vyradeniu. Domáci tím má totiž za stavu 3-2 na zápasy v ruke postupový mečbal.

Blues nemajú nad čím premýšľať a pred nimi stoji jediná úloha – vyhrať. Inak sa sezóna pre klub skončí. Toto jednoduché zadanie sa však nebude tak jednoducho pretavovať aj do reality.

„Musíme vyhrať alebo pôjdeme domov. Je to jednoduché. Úroveň zúfalstva musí byť najvyššia, aká kedy bola. Musíme podať náš najlepší výkon a my si pred týmto duelom veríme,“ poznamenal Jaden Schwartz.

St. Louis už v tejto sezóne dokázalo nejednu nepriazeň otočiť vo svoj prospech. Mali zlú prvú polovicu sezóny a prišli aj o trénera. Doterajšie výzvy sa im podarilo zvládnuť a v kabíne preto vedia, že jediné, čo nesmú urobiť, je klesať na duchu.

Článok pokračuje pod reklamou

„Pre nás je to skvelá príležitosť, trochu nepriazne, ktorej sme v podstate čelili počas celého ročníka. Nemalo by byť pre nás ťažké dať sa znova dokopy a koncentrovať sa,“ skonštatoval Tyler Bozak.

Dallas sa vrátil domov po víťazstve 2:1 v piatom zápase série. Počas histórie sa ukázalo, že víťazstvo v tomto dueli za stavu 2-2 je veľmi dôležité – tri štvrtiny jeho víťazov nakoniec postúpili ďalej. Stars, ktorí majú ako organizácia v týchto prípadoch bilanciu 10-1, by boli radi, ak by to o nich platilo už v nedeľu.

„Musíme si oddýchnuť a pripraviť sa na zápas. Hrá sa popoludní, a tak príde veľmi rýchlo. Máme dobrú príležitosť uzavrieť celú sériu na domácom ľade a musíme z nej vyťažiť maximum,“ povedal veterán Jason Spezza.

Texaský tím uspel aj v prvom kole proti Nashvillu v šiestom zápase po tom, čo vyhral duel číslo päť. Teraz bude mať šancu tešiť sa z postupu do finále konferencie po prvýkrát od roku 2008. Aby sa vyhol siedmemu zápasu, ktorý by sa hral v utorok v St. Louis, musí hrať lepšie ako v piatok.

„Nemyslím si, že sme v piatom zápase hrali najlepšie ako vieme. Budeme musieť byť lepší, ak chceme mať v nedeľu úspech. Musíme byť lepším tímom,“ poznamenal tréner Dallasu Jim Montgomery.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies