Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Sharks i Avalanche sú pripravení zo seba vydať maximum

V utorok sme spoznali prvého účastníka finále Západnej konferencie. O tom, kto bude súperom St. Louis Blues, rozhodne stredajší zápas číslo sedem medzi San Jose a Coloradom.

Kalifornský tím sa chcel tomuto zápasu vyhnúť, ale v šiestom zápase série nestačil na ten denverský a prehral 3:4 po predĺžení. Druhýkrát po sebe tak o jeho osude v sérii rozhodne posledný možný zápas. Avalanche veria, že to tak na neho zvýši tlak.

„Všetok tlak je teraz na nich. Budú hrať doma. Boli favorizovaní v tejto sérii. My tam len prídeme, zmocníme sa úlohy podceňovaných a užijeme si zábavu,“ poznamenal Erik Johnson.

„Komu záleží na tom, kde je ten tlak? Ak vyhráte, tak postúpite. To je to podstatné,“ zakontroval tréner Sharks Peter DeBoer.

Článok pokračuje pod reklamou

Kým San Jose dokázalo v poslednom zápase trikrát odpovedať na gól Colorada, teraz by bolo rado, ak by sa udržal iný trend zo série – Sharks sa v nej v každom nepárnom zápase ujali vedenia. Pochopiteľne, teraz by už na to Avalanche reagovať nemohli.

„Tím, ktorý vyhral, si trochu vydýchol a tím, ktorý prehral, sa do seba ponoril a pozdvihol úroveň svojho odhodlania pre ďalší duel. Táto maličkosť bola zrejme rozdielová v každom zápase. Krásou siedmeho zápasu je, že ani jeden z tímov si pred ním nevydýchne, pretože všetci vieme, čo je v hre,“ povedal DeBoer.

Pokiaľ ide o skúsenosti, hráči San Jose nakombinovali dokopy 53 zápasov číslo 7, pričom Brent Burns ich odohral až sedem. Hráči Colorada ich nakombinovali 16, pričom len Derick Brassard a Ian Cole 9. Denverský tím nehral v takomto zápase od roku 2014.

„Poviem vám toto. Nebude to pre nás oveľa odlišné ako bol predošlý zápas. Pre nás je to ďalší duel o prežitie. V ich aréne to bude náročné. V piatom zápase boli o trochu odhodlanejší ako my. My sme mali zase trochu navrch včera. Teraz uvidíme od oboch tímov maximum, takže by to mala byť zábava,“ dodal tréner Avalanche Jared Bednar.



Neviete sa rozhodnúť, koho by ste natipovali? Navštívte Tiket arénu na Tipsport.sk a nechajte sa inšpirovať množstvom tiketov od skúsených stratégov. Ešte nemáte svoj účet? Zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 4000 EUR!



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies