Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Správy z NHL

Duchene vyskúša trh s voľnými hráčmi. Bobrovskij sa ešte nerozhodol

Columbus má šesť hráčov, ktorí sa v lete môžu stať neobmedzenými voľnými hráčmi. Generálny manažér Jarmo Kekäläinen sa bude koncentrovať na udržanie si troch z nich, ale ich budúcnosť s Blue Jackets je otázna.

Zmluvy končia brankárom Sergejovi Bobrovskému a Keithovi Kinkaidovi, obrancovi Adamovi McQuaidovi, útočníkom Artemijovi Panarinovi, Mattovi Ducheneovi a Ryanovi Dzingelovi. Kekäläinen chce, aby zostali Duchene, Bobrovskij a Panarin.

„Žiadne rozhodnutie nebude otázkou toho, či chceme míňať peniaze na to, aby sme náš tím urobili lepším. Majitelia boli vždy ochotní to robiť, podporovať náš plán, či už to znamenalo míňať viac peňazí alebo nie. Sme dostatočne konkurencieschopní a máme dostatočný rozpočet, aby sme zaplatili kohokoľvek ich hodnotou na trhu. Nikdy to nebolo o peniazoch. V tomto sú naši majitelia skvelí,“ poznamenal Kekäläinen.

Duchene už avizuje, že sa s najväčšou pravdepodobnosťou stane 1. júla neobmedzeným voľným hráčom: „Mojím úmyslom je preskúmať všetko, čo by tam mohlo byť. Je to veľký moment v mojom živote, pravdepodobne najväčšie rozhodnutie, ktoré musím urobiť. Zoberiem si na to čas, porozprávam sa s rodinou, agentmi a zistíme, čo je najlepšie.“

Článok pokračuje pod reklamou

Panarin v stredu nebol k dispozícii novinárom, ale vo februári povedal, že sa chce stať voľným hráčom. Nevylúčil však, že by napokon mohol s Blue Jackets zmluvu predĺžiť. Bobrovskij v stredu prezradil, že sa ešte nerozhodol, či zostane alebo odíde.

„Je stále skoro na odpoveď. Premyslím si to. Zvážim všetky príležitosti, ktoré budeme mať na stole a potom sa rozhodnem,“ poznamenal brankár, ktorý má za sebou sedem sezón v bránkovisku Columbusu. V stredu tiež vyvrátil špekulácie, že má s vedením zhoršené vzťahy.

Okrem šiestich neobmedzených voľných hráčov má Columbus aj niekoľko obmedzených. Sú nimi Erik Robinson, Lukáš Sedlák, Markus Hännikäinen, Zach Werenski, Adam Clendening, Scott Harrington, Joonas Korpisalo a Ryan Murray. Kekäläinen tak bude mať v lete dostatok práce.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies