Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
5
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Zdeno Chára absolvoval v stredu kľúčový tréning

Slovenský obranca Zdeno Chára v nedeľu korčuľoval individuálne, v pondelok trénoval s tímom, v utorok oddychoval. V stredu sa hráči Bostonu vrátili do tréningového procesu a na ľade opäť nechýbal ani ich kapitán.

Hlavný tréner Bruins Bruce Cassidy po pondelkovom tréningu povedal, že práve stredajší tréning by mal dať viac najavo, či pondelkový zápas Chára odohrá alebo nie. A hoci k potvrdeniu jeho štartu ešte nedošlo, všetko nasvedčuje tomu, že by hrať mohol.

Štyridsaťdvaročný trenčiansky rodák sa na tréningu neobmedzoval a na jeho konci viedol strečingové cvičenia mužstva. Potom sa chvíľu porozprával medzi štyrmi očami s Cassidym a odišiel do šatne.

Tím dúfa, že Chára bude pripravený na prvý zápas série proti St. Louis. Viac o jeho stave mal vedieť po stredajšom tréningu. S médiami by sa o to mohol podeliť vo štvrtok, pred alebo po modelovom zápase, ktorý si naplánoval v rámci prípravy na finále cez dlhú, až desaťdňovú prestávku.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies