Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Správy z NHL

7 tímov, ktoré čakajú problémy s platovým stropom

Jozef Struhár  
27.05.2019

Nedávno sme vám priniesli prehľad siedmich tímov, ktoré by mohli podľa Lukea Foxa využiť bohatý priestor pod platovým stropom na letné posilňovanie. Teraz vám prinášame od rovnakého odborníka prehľad tímov, ktoré budú mať v lete s platovým stropom veľké problémy.

Očakáva sa, že v budúcej sezóne bude platový strop 83 miliónov amerických dolárov. Hoci je to zvýšenie o 3 a pol milióna dolárov, nasledujúcim siedmim tímom to veľmi v ich situácii nepomôže:

Vegas Golden Knights – ešte rok dozadu mal tím dostatok priestoru, ale zmluvy pre Marka Stonea, Ryana Reavesa a Paula Stastnyho spôsobili, že predpokladaný voľný priestor pod stropom sa teraz rovná nule. Pred Golden Knights pritom stojí podpis novej zmluvy s Williamom Karlssonom. Preto možno očakávať, že by mohol byť vymenený Colin Miller a možno aj kontrakt Davida Clarksona.

Pittsburgh Penguins – predpokladaný priestor pod stropom pre budúcu sezónu činí 3,9 milióna dolárov a generálny manažér už avizoval letné zmeny. Tímu by pomohla výmena Phila Kessela, ale ten má zmluvu o nevymeniteľnosti. Hovorí sa o výmene Jacka Johnsona, ale ďalšou možnosťou by mohol byť Justin Schultz.

Článok pokračuje pod reklamou

Tampa Bay Lightning – floridský tím má síce pod stropom voľných asi 8,6 milióna dolárov, ale v lete musí podpísať novú zmluvu s hviezdnym Braydenom Pointom. Preto sa špekuluje o odchodoch Alexa Killorna ši Ryana Callahana. Odísť by mohli aj Anton Stralman a Dan Girardi. Zaujímavé však je, že by Tampa stále mohla mať záujem o Erika Karlssona, takže by sa mohli objavovať aj špekulácie o hráčoch ako J.T. Miller či Tyler Johnson.

Toronto Maple Leafs – len o 200 tisíc dolárov je na tom od Tampy lepšie Toronto, ktoré však musí podpísať novú zmluvu s ďalším hviezdnym obmedzeným voľným hráčom, Mitchom Marnerom. Zložitejšie bude udržať si potom Andreasa Johnssona a Kasperiho Kapanena. Špekuluje sa o výmene Nazema Kadriho, ale do hry by mohlo vstúpiť aj vykúpenie Patricka Marleaua z posledného roku zmluvy. Naopak, tím by mohol vsadiť na príchod hráčov pod vstupnými zmluvami.

Anaheim Ducks – kalifornský tím má k dispozícii 9,1 milióna dolárov a dobrou správou je, že nemusí podpisovať zmluvu so žiadnym hviezdnym obmedzeným voľným hráčom. Horšie však je, že Corey Perry, Ryan Kesler a Ryan Getzlaf sú na zostupe a spolu zaťažujú rozpočet sumou 23,75 milióna dolárov. Kesler by mohol skončiť na listine dlhodobo zranených hráčov, čo by pomohlo. Tím má aj mladíkov čakajúcich na šancu v systéme. Ducks sa celkovo potrebujú posilniť.

Washington Capitals – stále aktuálny ligový šampión má pod zmluvou len 16 hráčov a voľný priestor vo výške 10,1 milióna dolárov. Na zvýšenie platov pritom čakajú Jakub Vrána a Christian Djoos. V horšej situácii by mohli byť hráči ako Andre Burakovsky, Chandler Stephenson a Dmitrij Jaškin, ktorí nebudú mať takú silnú páku pri vyjednávaniach. Tímu by mohla pomôcť výmena Matta Niskanena, o ktorého by napriek slabšiemu ročníku mohol byť záujem.

Edmonton Oilers – nový generálny manažér bude mať k dispozícii 10,8 milióna dolárov, pokiaľ neurobí nejaké zmeny. S vykúpením zo zmluvy sa už spájali Milan Lucic, Andrej Sekera, Sam Gagner či Kris Russell. Výmena sa zase spája s Ryanom Nugent-Hopkinsom či Adamom Larssonom. Tím by mohol inak posilňovať svoju zostavu o talenty z Bakersfieldu, kde mu rastú najmä šikovní obrancovia.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies