Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Flyers dúfajú, že do júla podpíšu zmluvu s Hayesom

Philadelphia získala 3. júna od Winnipegu práva na útočníka Kevina Hayesa. Flyers teraz dúfajú, že sa s ním už čoskoro dohodnú na novej zmluve, aby sa 1. júla nestal neobmedzeným voľným hráčom.

„Určite budeme mať tento týždeň omnoho viac rozhovorov. Budúci týždeň je už draft. Tento týždeň bude dôležitý. Budem mať viac času, aby som sa s ním stretol osobne. Mali sme dobré predbežné rozhovory s Kevinom a jeho agentom. Očakávam, že na to nadviažeme tento týždeň a uvidíme, ako to pôjde. Mali sme dobré diskusie a dúfame, že sa na niečom dokážeme dohodnúť,“ povedal generálny manažér Chuck Fletcher.

„Nemám iné dojmy ako tie, že má otvorenú myseľ. Musíte pamätať na to, že ho delia dva týždne od 1. júla, čo je pekný status v tejto lige. Zaslúžil si to právo a my to rešpektujeme. Myslím si, že mu toho vo Philadelphii môžeme ponúknuť veľa. Budeme preto pokračovať v rozhovoroch a myslím si, že je otvorený k rozhovorom, aspoň podľa toho, čo nám povedal jeho kemp. My, samozrejme, máme o neho veľký záujem.“

Dvadsaťsedemročný Hayes zaznamenal 55 bodov za 19 gólov a 36 asistencií v 71 zápasoch, ktoré v sezóne 2018/19 odohral za Rangers a Jets. Vo Philadelphii by mohol plniť úlohu centra druhej formácie, vďaka čomu by Claude Giroux mohol zostať na krídle a Nolan Patrick mal proti sebe ľahších súperov ako center tretej formácie. Tiež by posilnil presilovky a oslabenia.

„Hrá dobre na celej ľadovej ploche a je známy ako veľmi dobrý hráč do oslabení. A to je oblasť, ktorú by sme radi zlepšili. Hrá dobre bez puku. Rozumie hre. Má hokejový rozum. Dokáže prispievať aj ofenzívne,“ poznamenal Fletcher, ktorý nedávno najal do pozície trénera Alaina Vigneaulta. Ten Hayesa viedol štyri roky v New Yorku.

„Pozná nášho trénera a náš tréner pozná jeho. Ak by podpísal zmluvu, pomôže to. Nemal by tam byť žiaden učebný proces. Mal by sa aklimatizovať bezproblémovo. Viem, že Alain má k nemu veľký rešpekt a viem, že Kevin pod ním hráva rád. Som si istý, že to pomôže, ale neviem, či je odo mňa férové, aby som hovoril o tom, ako veľmi to pomôže.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies